!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?

<< < (8/82) > >>

haris_nc:
Aπελπισια ειναι η κατασταση......na vs nb

nb vs nc

hard top vs rc

Eλεος......

Ο καθενας παιρνει οτι θελει και περι ορεξεως......

jSkyline:

--- Quote from: nmwisima on June 25, 2009, 04:24:31 PM ---
--- Quote from: georgep800 on June 25, 2009, 03:17:37 PM ---Γεια σου Αχιλλέα,
Ναι, ναι, αυτό το πράμα εννοώ! Και εγώ ακόμα επάνω το έχω πάντως! Πολύ απλά δεν πήρα κάμπριο, αλλά πισωκίνητο... 8)
Απο εδω και πέρα πιστεύω είναι θέμα προτεραιοτήτων...

--- End quote ---

Kαι πάλι off είσαι όμως Γιώργο. Αν πηρες αμάξι για να χαρείς οδήγηση και δεν σε νοιάζει να ειναι ανοιχτό, έπρεπε να ψάξεις καλύτερα.
Διότι το RX8, ακόμα και το μικρό είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο οδηγικά.

--- End quote ---
:good:

Και Γιωργο μιας και δεν το χρησιμοποιεις και παρα πολυ τοτε δεν θα σε ενοιαζε και η τσιμπημενη καταναλωση ;) Βεβαια στην Κρητη παιζουν σε αλλα επιπεδα τιμων τα βενζινδικα !!!

Basilmx5:

--- Quote from: haris_nc on June 25, 2009, 04:28:17 PM ---Aπελπισια ειναι η κατασταση......na vs nb

nb vs nc

hard top vs rc

Eλεος......

Ο καθενας παιρνει οτι θελει και περι ορεξεως......

--- End quote ---

+1
 :llol: :llol: :llol: :llol:

georgep800:

--- Quote from: nmwisima on June 25, 2009, 04:24:31 PM ---Kαι πάλι off είσαι όμως Γιώργο. Αν πηρες αμάξι για να χαρείς οδήγηση και δεν σε νοιάζει να ειναι ανοιχτό, έπρεπε να ψάξεις καλύτερα.
Διότι το RX8, ακόμα και το μικρό είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο οδηγικά.

--- End quote ---

Αχιλλέα ήξερα πολύ καλά τι έπαιρνα! Είχα οδηγήσει το RX8 όπως επίσης και κάποια άλλα και αποφάσισα ανάλογα.
Έτσι για την ιστορία είχα καταλήξει σε μια Z4, αλλά ξέφευγε όσον αναφορά την τιμή. Έχουμε όμως καιρό μέχρι κάτι τέτοιο...

--- Quote from: jSkyline on June 25, 2009, 04:29:11 PM ---Και Γιωργο μιας και δεν το χρησιμοποιεις και παρα πολυ τοτε δεν θα σε ενοιαζε και η τσιμπημενη καταναλωση ;) Βεβαια στην Κρητη παιζουν σε αλλα επιπεδα τιμων τα βενζινδικα !!!

--- End quote ---

Δεν θα το 'λεγα πως δεν το χρησιμοποιώ αρκετά! Φαντάσου πως συγκριτικά με το προηγούμενο αυτοκίνητο έχω κάνει σχεδόν τα διπλάσια χιλιόμετρα, αναλογικά με το χρονικό διάστημα που το έχω... :angel:

mx5mk1:
Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους NC  τι προτιμούν (από το αυτοκίνητο που έχουν) ή τι θα προτιμούσαν να έχουν?

μεταλλική οροφή ή softop?

επίσης, εκείνοι με μαλακή οροφή και αυτοκίνητα 3ετίας βλέπουν σημάδια φθοράς από το χρόνο?

To θεμα συγχωνευθηκε με το παρον αφου δεν υπαρχει λογος υπαρξης δυο θεματων με το ιδιο περιεχομενο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version