!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?

<< < (7/82) > >>

emilmx:
όλα αυτά που λέτε εσείς με της κουκούλες θα τα αναθεωρήσετε μόλις κατεβάτε στην πιλοτή η μετά από καφέ και δείτε την κουκούλα σκισμένη  :moutza: :moutza:

εγώ το hard top πλέον ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ παρά μονό στην πιστά γιατί δεν χωράω με το κράνος  :exaclty:

προτιμάω ΚΑΙ αφήνω το αμάξι ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ το βραδύ άμα έχω βάλει το hard top
με ψιλό κατεβασμένα τα παράθυρα παρά να το κηλιδώσω και να το ξαναβρώ μαχαιρωμένο :exaclty:

πόλη καλά το λέει ο Αχιλλέας είτε σας αρέσει είτε όχι  :good: :good:

απλά το κάνει με έντονο ύφος και οποίος δεν των ξέρει των παραξενεύει και παρεξηγεί

τώρα αν έχεις κλειστό γκαράζ και δεν αφήνεις το αμάξι από τα μάτια σου όταν πας για καφέ δουλεία η ποτό πάρε κουκούλα

η ομορφιά είναι υποκειμενικό και μπορείς πολύ εύκολα να συμβιβαστείς με των κ@λο του RC που είναι κάπως......

ΚΑΜΙΑ ασφαλιστική ΔΕΝ καλύπτει κουκούλα
Μην ακούτε τους ασφαλιστές
Θα καλύψουν ένα μέρος της ζημιάς με διάφορα τεχνάσματα όπως και η δίκια μου

Δεν ρώτησα μονό σε ένα ασφαλιστή αλλά σε πόλους και σε όλες της εταιρίες
Η περισσότερες το γράφουν ξεκάθαρα
ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ
Απλά με διάφορα τεχνάσματα παίρνανε ένα πόσο

Ο ασφαλιστής μου δεν θέλει να με χάσει με τίποτα από πελάτη του δίνω 3500-4000 χιλ το χρόνο έχει πάνω από 15 εταιρίες και κάτσαμε μαζί και διαβάσαμε όλα τα συμβόλαια 

--- Quote from: jSkyline on June 25, 2009, 12:52:03 PM ---Καπου αναφερθηκε και θα το ξαναπω και εγω, το ΜΧ ειναι ενα αμαξι, που ετσι και αλλιως η συμβιωση μαζι του απαιτει παραχωρησεις και συμβιβασμους ειτε σε χωρους, ειτε σε ανεση, ειτε στην ασφαλεια (και οδικη ασφαλεια, αλλα και αντικλεπτικη ασφαλεια), αρα μερικες παραχωρησεις παραπανω δεν πειραζουν και τοσο πολυ, καλο ειναι οταν το ΜΧ βγαινει απο το γκαραζ, να βγαινει γιατι εχεις την ορεξη να ασχοληθεις μαζι του και οχι επειδη θελεις να σε μετακινησει απο το σημειο Α στο Β...

--- End quote ---

:exaclty: :exaclty: :exaclty: :exaclty: :exaclty:

nmwisima:

--- Quote from: emilmx on June 25, 2009, 12:54:18 PM ---απλά το κάνει με έντονο ύφος και οποίος δεν των ξέρει των παραξενεύει και παρεξηγεί
--- End quote ---

Aπλά είμαι ΝΤΑΗΣ!

(έχει δίκιο ο Αιμίλιος, το ξέρω, παρεξηγείται εύκολα ο τρόπος μου, δείχτε κατανόηση)

gianic:
RC με τα μπούνια! Άργησαν μια γενιά να το κάνουν, αλλά τους συγχωρώ.

georgep800:

--- Quote from: Liakos on June 25, 2009, 02:04:02 AM ---Κ για να μην παρεξηγηθω, δεν προτρεπω να διακοπει η συζητηση.Αλοιμονο, γιαυτο υπαρχει το φορουμ, για συζητηση κ ανταλλαγη αποψεων κ εμπειριων.Απλα επειδη ολοι γνωριζουμε οτι ο γραπτος λογος μεσω διαδικτυου ευκολα παρεξηγειται ή παρερμηνευεται,ειδικα μεταξυ ανθρωπων που δεν γνωριζονται μεταξυ τους, προτεινω αν επιθυμειτε να τη συνεχισετε,ας το κανετε με ηπιους τονους για να μη γινουμε μικρο Γαλατικο χωριο.... :)

--- End quote ---

Λιάκο μην αγχώνεσαι. Συζήτηση κάνουμε επαέ... Είμαι σίγουρος ότι ο Αχιλλέας μιλάει φιλικά, όπως και 'γω! Δεν παρεξηγώ τόσο εύκολα. Απλά απάντησα με παρόμοιο τρόπο. Τίποτα περισσότερο. ;)

--- Quote from: nmwisima on June 25, 2009, 11:05:51 AM ---Εννοείς αυτο που το βάζεις το χειμώνα και αν μια μέρα κάνει καλό καιρό και θέλεις να ανοίξεις δεν μπορείς;
ή αυτό που το καλοκαίρι θα έπρεπε στα 50 τετραγωνικά του σπιτιού μου να το έχω αγκαλιά;
Ένα γειτονάκι εδώ στη Σκουφά με γκρι NC με χαρντοπ (πολύ όμορφο, δεν διαφωνώ) ακόμα το έχει πάνω...

--- End quote ---

Γεια σου Αχιλλέα,
Ναι, ναι, αυτό το πράμα εννοώ! Και εγώ ακόμα επάνω το έχω πάντως! Πολύ απλά δεν πήρα κάμπριο, αλλά πισωκίνητο... 8)
Απο εδω και πέρα πιστεύω είναι θέμα προτεραιοτήτων...

nmwisima:

--- Quote from: georgep800 on June 25, 2009, 03:17:37 PM ---Γεια σου Αχιλλέα,
Ναι, ναι, αυτό το πράμα εννοώ! Και εγώ ακόμα επάνω το έχω πάντως! Πολύ απλά δεν πήρα κάμπριο, αλλά πισωκίνητο... 8)
Απο εδω και πέρα πιστεύω είναι θέμα προτεραιοτήτων...

--- End quote ---

Kαι πάλι off είσαι όμως Γιώργο. Αν πηρες αμάξι για να χαρείς οδήγηση και δεν σε νοιάζει να ειναι ανοιχτό, έπρεπε να ψάξεις καλύτερα.
Διότι το RX8, ακόμα και το μικρό είναι κλάσεις ανώτερο αυτοκίνητο οδηγικά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version