Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#18]  (Read 151991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

March 06, 2013, 02:56:21 PMReply #225

Offline jason#9

Re: Μπλα μπλα [#18]
« Reply #225 on: March 06, 2013, 02:56:21 PM »
Γεια σου ρε Jason!  Μαζι σου, ειμαι ακριβως αυτης της φιλοσοφιας!  Περιμενε πολλα απο τον εαυτο σου και λιγα απο τους αλλους (αν δεν κανω λαθος, κομφουκιος)!

Ακριβως..Και ναι ρε μ@λ@κ@ Νικο αυτο θα κανω....Θα την σπασω στο ξυλο..να μην μπορει να ξαναμιλησει ποτε της ... :nono:
θα της παρω το παιδι και θα το παω εκει που πρεπει.... :punish:

March 06, 2013, 03:13:39 PMReply #226

Offline makrixeris

« Reply #226 on: March 06, 2013, 03:13:39 PM »
Γεια σου ρε Jason!  Μαζι σου, ειμαι ακριβως αυτης της φιλοσοφιας!  Περιμενε πολλα απο τον εαυτο σου και λιγα απο τους αλλους (αν δεν κανω λαθος, κομφουκιος)!

Ακριβως..Και ναι ρε μ@λ@κ@ Νικο αυτο θα κανω....Θα την σπασω στο ξυλο..να μην μπορει να ξαναμιλησει ποτε της ... :nono:

και γιατί δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα? η νόμιζες ότι πάντα τα παιδιά που έχουν αυτές οι τύπισσες κλπ κλπ είναι δικά τους?
και αν αυτό που κάνει αυτή με το πιτσιρίκι είναι έγκλημα τα παιδιά που έχουν πτυχία και δεν μπορούν να βρουν δουλειά γιατί στην θέση τους είναι οι χιλιάδες βολεμένοι δεν είναι έγκλημα ? ας καθαρίσουμε από τους τόσα χρόνια βολεμένους και βλέπουμε για όλα τα άλλα

March 06, 2013, 03:45:08 PMReply #227

Offline jason#9

« Reply #227 on: March 06, 2013, 03:45:08 PM »

και γιατί δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα? η νόμιζες ότι πάντα τα παιδιά που έχουν αυτές οι τύπισσες κλπ κλπ είναι δικά τους?
και αν αυτό που κάνει αυτή με το πιτσιρίκι είναι έγκλημα τα παιδιά που έχουν πτυχία και δεν μπορούν να βρουν δουλειά γιατί στην θέση τους είναι οι χιλιάδες βολεμένοι δεν είναι έγκλημα ? ας καθαρίσουμε από τους τόσα χρόνια βολεμένους και βλέπουμε για όλα τα άλλα

Νοιγεις μεγαλο καλαθι που δεν εχει καμια σχεση με το παρον θεμα..Αυτο που αναφερεις ειναι αδικιες της ζωης εδω στο Ελλαντα...
Δεν εχει γινει γτ πολυ απλα δεν εχω πετυχει ποτε μου παρομοιο σκηνικο οπως ανεφερα και πιο πανω...Αν το δω μπροστα μου να εισαι σιγουρος για την καταληξη παντως! :punish:

March 06, 2013, 03:46:58 PMReply #228

Offline makrixeris

« Reply #228 on: March 06, 2013, 03:46:58 PM »

Νοιγεις μεγαλο καλαθι που δεν εχει καμια σχεση με το παρον θεμα..Αυτο που αναφερεις ειναι αδικιες της ζωης εδω στο Ελλαντα...
Δεν εχει γινει γτ πολυ απλα δεν εχω πετυχει ποτε μου παρομοιο σκηνικο οπως ανεφερα και πιο πανω...Αν το δω μπροστα μου να εισαι σιγουρος για την καταληξη παντως! :punish:

εγλημα ειναι το ενα εγλημα και το αλλο

March 06, 2013, 03:54:23 PMReply #229

Offline nmwisima

« Reply #229 on: March 06, 2013, 03:54:23 PM »
Το να σπας στο ξύλο όποιον δεν σου αρέσει ή δεν συμφωνείς είναι ο ορισμός του φασισμού βέβαια.

Πρακτικές Χ.Α. δηλαδή. Αλλα επειδή η κουβέντα θα γυρίσει στο πολιτικό -και θα καραφλιάσουμε όντως όλοι- θα σχολιάσω μόνο επι του άρθρου.

Για να καταλάβω ρε Αριστοτελη, και όλοι όσοι το πόσταραν στο FB, ακόμα και όσοι κάθονται και το σχολιάζουν και κάνουν κουβέντα σοβαρή γύρω από αυτό ή με αφορμή αυτό:

Που ακριβώς βασίζεται αυτή η παπαριά που γράφτηκε; Ποιος την έγραψε; Γιατι τη θεωρουμε δεδομένη;

Ένας άγνωστος, ανυπόγραφα δημοσίευσε κάπου, ένα κείμενο που λέει ότι κάπου είδε μία και αργότερα ενας "φίλος" που ξέρει από εμπόριο σαρκός και κυκλώματα του είπε ότι ξέρει ότι συμβαίνει το τάδε...

Δηλαδή σα να λέμε, να φτιάξω εγώ ένα μπλογκ, να γράψω ένα κειμενο και να λέει ότι περπάταγε ένας μια μέρα κάπου και είδε έναν ιδιοκτήτη Μχ5 να τον παίρνει από τον κ@λ@ και μετά ρώτησα έναν πο@στ@ γνωστό μου που δουλευει στη Μαζντα και μου βεβαίωσε ότι ξέρει πως όλοι οι ιδιοκτήτες Μχ5 τον παίρνουν από τον κ@λ@.

Αν την επόμενη μέρα δηλαδή αυτό το αναπαράγουν άλλα τρια ηλίθια μπλοκ και την μεθεπόμενη μερικά γελοία σάιτ τύπου Πριονοκορδέλα και Νιουσμπομπ (παντα ανυπόγραφα) σημαίνει ότι είναι αλήθεια???

Όπως είπε και ο Λιάκος λίγη κριτική σκέψη και έρευνα πριν πιστέψουμε ό,τι μπουρδα μας σερβίρουν δεν βλάπτει...

Α.

March 06, 2013, 04:14:30 PMReply #230

Offline Aristotelis

« Reply #230 on: March 06, 2013, 04:14:30 PM »
Κάνει μπαμ το άρθρο ότι είναι προϊόν φαντασίας! Απλά πιστεύω οτι δίνει παραπάνω έμφαση στην δραματοποίηση των γεγονότων για να δώσει τροφή για σκέψη με αποτέλεσμα την αφύπνιση αυτών που θα το διαβάσει!  Έχω συχτηρισει πάντως μία γιατί ήταν παγωνιά και είχε το μωρό σχεδόν γυμνό στα χέρια της.επίσης σκοπός του άρθρου είναι να σοκάρει. ......και το καταφέρνει  :exaclty:

March 06, 2013, 04:16:07 PMReply #231

Offline jason#9

« Reply #231 on: March 06, 2013, 04:16:07 PM »
Μα φυσικα και δεν πιστευεις κατι αν δεν το δεις με τα ιδια σου τα ματια..... ;)Και εννοειται πως κρατας οχι 1 αλλα 10 πισινες για να εισαι απολυτα σιγουρος.Υποθετικα μιλαμε! :coolio:Ειναι αυτονοητο πως δεν εχει συμβει κατι τετοιο...
Αν μια στο τρισεκατομμυριο βρεθεις σενα τετοιο θεαμα...θα ηθελα πραγματικα να δω την αντιδραση σου παντως!

March 06, 2013, 04:27:47 PMReply #232

Offline gianic

« Reply #232 on: March 06, 2013, 04:27:47 PM »
Εγω παντως εχω γνωστο που εδινε ατο μωρο παιδι του αλκοολ και ηρωινη και τωρα ειναι πυρινικος φυσικος στο Cern. Οχι σε καθημερινη βαση αλλα περιπου ανα εβδομαδα. Το μυστικο του το ειχε πει ο Jim Morrison μια rock n roll βραδια με πρεζα και πουτανες στην Καλιφορνια που ειχε παει στα 70s ο γνωστος μου. Πραγματικη ιστορια. Δεν εχω λογο να πω ψεματα. Οι περισσοτεροι απο εδω με ξερουν εξαλλου.

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp

#breakingtherodbreakingtherod
NA engines - The engines with never-ending lag

March 06, 2013, 04:31:22 PMReply #233

Offline nmwisima

« Reply #233 on: March 06, 2013, 04:31:22 PM »
Μα το θέμα ειναι τι μηνυματα περνάει μέσα απο την ιστορία αυτή.

Και δεν τα περνάει ευθέως, τα περνάει πλαγίως.

Για παράδειγμα, για να μην το πάω στα δεκάδες ρατσιστικά υπονοούμενα για τους ξένους,
αυτό το κομμάτι που γράφει το εν λόγω άρθρο:

"γνωρίζοντας καλά ότι είναι "υπάλληλος" μιας
καλοστημένης επιχείρησης απάτης, με διαχειριστή τον τοπικό
ζητιανομαφιόζο, πιθανό ιδιοκτήτη βίλας και πολυτελούς αυτοκινήτου."

Πρόσεξε τι όμορφα πράγματα κρύβει αυτή η φράση και γιατί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί:

Καταρχην αυτομάτως κάποιος που δέχεται να αναπαράξει αυτο το κείμενο, συμφωνεί με την παραπάνω φράση.

Είναι όλοι οι ζητιάνοι "υπάλληλοι";
Είναι ο κάθε αθίγκανος σώνει και καλά νταβάς;
Είναι όλοι μέλη μιας καποια μαφίας;
Ακόμα κι αν υπάρχει εγκέφαλος, έχει βίλα και πολυτελές αυτοκίνητο;

Και κατ' επέκτασην, αφου ελαφρά δεχόμαστε αυτά, γιατί να μην δεχτουμε
και μερικά ακόμα πιο τραβηγμένα συμπεράσματα που βγαίνουν από αυτή τη φράση;

π.χ. ότι όποιος έχει πολυτελές αυτοκίνητο και βίλα, είναι πιθανότατα αρχιμαφιόζος και νταβάς;

Μέσα από τέτοιου είδους απλουστεύσεις και πλάγια μηνυματα, γίνεται σιγά σιγά η προπαγάνδα.

Η οποία ειναι πολύ παλιά επιστήμη και έχει δουλέψει άριστα στις μεγαλύτερες δικτατορίες της παγκόσμιας ιστορίας.

Δυστυχώς δεν ζούμε σε αθώες εποχές που όπως λες "εννοείται ότι δεν πιστεύουμε",
πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και να προσέχουμε πολυ...

Α.

March 06, 2013, 04:48:24 PMReply #234

Offline iNFiNiTy

« Reply #234 on: March 06, 2013, 04:48:24 PM »

March 06, 2013, 05:02:22 PMReply #235

Offline nmwisima

« Reply #235 on: March 06, 2013, 05:02:22 PM »
Είσαι ένα ανηλεές τρολ χωρίς ίχνος συμπόνιας για την ανθρώπινη φύση :exaclty:

Να το κοιτάξεις, δεν ειναι φυσιολογικό ;)

March 06, 2013, 05:06:35 PMReply #236

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #236 on: March 06, 2013, 05:06:35 PM »
Πάλι για σένα μιλάς ρε συ Α?  :P
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

March 06, 2013, 05:09:13 PMReply #237

Offline nmwisima

« Reply #237 on: March 06, 2013, 05:09:13 PM »
Πάλι για σένα μιλάς ρε συ Α?  :P

Αυτό ήταν το χρήσιμο σχόλιο που είχες να κάνεις;

Τέθηκε ένα θέμα (όχι από εμένα) και απαντάω σοβαρά.

Πάψε λοιπόν γιατί εδώ έχουμε, πως το λένε να δεις στην Χ.Α, α, ναι... "διάπλαση των παίδων"

March 06, 2013, 05:12:10 PMReply #238

Offline iNFiNiTy

« Reply #238 on: March 06, 2013, 05:12:10 PM »
Είσαι ένα ανηλεές τρολ χωρίς ίχνος συμπόνιας για την ανθρώπινη φύση :exaclty:

Να το κοιτάξεις, δεν ειναι φυσιολογικό ;)
Αναγκάζομαι και κάνω την καρδιά μου πέτρα για να μην τους δώσω ούτε cent. :'(
Πάντως πιο πιθανό είναι να δώσω σε ένα πακιστανό για να μου λερώσει το αυτοκίνητο στο φανάρι, παρά σε ζητιάνο και μάλιστα με παιδί.

March 06, 2013, 05:34:58 PMReply #239

Offline nmwisima

« Reply #239 on: March 06, 2013, 05:34:58 PM »
Δεν εννοούσα αυτο.

Send from my gay white S3!