. Είναι σα να μπω εγώ στο φόρουμ των Caterham και να προσπαθώ να τους πείσω για το Miata... 
εαν ειναι εγγλεζικο το φορουμ, και τους πεις οτι στην ελλαδα εχουμε αλλου το τιμονι και τους περιγραψεις και την οδηγικη κατασταση-παιδεια στην ελλαδα, ειμαι σιγουρος οτι θα πεισθουν...με 3 ευστοχα ποστ σου.
Αρα δλδ μας λες κατι που ετσι και αλλιως ξεραμε...Οτι γραφεις π@π@ριες για την βαρκουλα αλλα με το σωστο μαρκετινγκ μας το πουλας για υπεραμαξο!!! (αυτο καταλαβες?)
Με αντιστοιχο μαρκετινγκ φυσικα πηγες να πουλησεις και το ΜΧ...(δεν πηγα μονο, αλλα το πουλησα κιολας)
1. MIA χαρα ειναι η βαρκουλα, φιλε μου, και δεν την πουλαω, αν υπονοεις αυτο.
Ισα ισα την φτιαχνω σιγα σιγα. Με Το ΜΧ-5 ισως να ασχοληθω μολις υπαρξουν αξιοπιστες τουρμπο-λυσεις. Μεχρι
στιγμης διαβαζω τις αποψεις σας. Στη Βαρκουλα Ξεκινησα με την αναρτηση, τωρα παω σε ζ-λαστιχα και θ-μπαρες
και ψαχνομαι για χαρντοπ....και ισως στο μελλον μπει και ενας 2λιτρος 20-βαλβιδος
τουρμπο απο το κουπε (λεμε τωρα, αν τεχνικα ειναι εφικτο, οποτε αντιο ΜΧ5 τουρμπο)). Εν τω μεταξυ οταν
βρισκω ανταλλακτικα στο ebay φτηνα, τα αγοραζω διοτι ειναι σπανια & πανακριβα (ειδικα φανοποιια). Οποτε με ολα
αυτα τα κοστη-εξοδα επανω της δεν θα πουληθει ποτε. Αυτο ειναι αποδειξη οτι το κανω επειδη ακριβως
την "γουσταρω" και δεν πουλαω παπατζιες, οπως λες.
2. Το ΜΧ5 ΝC 1.8 το πουλησα, και με τα λεφτα (λιγο παρακατω) πηρα ενα ΙΜΠΡΕΖΑ για καθημερινο,
και κρατησα
και το 2-λιτρο NC, τελικα. Νομιζω αυτο θα εκανε ο οποιοσδηποτε. Δηλαδη εσυ θα κραταγες στο γκαραζ σου 2
NC ? (με εφαγε και η συζυγος στην γκρινια που δεν ειχε αμαξι κουρσα να παει σουπερ μαρκετ)
Και δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα και το 1.8 ΜΧ5 μου αρεσε
πααααρα πολυ, εκτος της δυναμης, και δεν μου φανηκε να υστερει πολυ απο το 2-λιτρο, σε καθημερινη οδηγηση, απλα πουληθηκε πρωτο και πιο ευκολα επειδη τα κυβικα ηταν προσιτα σε πιο πολυ κοσμο (λογικο). Μη σου πω οτι ηταν πιο ανετο στο δρομο και εστριβε καλυτερα-αερατα λογω της ελειψης του βαρους του κλιματιστικου μπροστα, ελαφρυτερου βαρους ζαντων+ελαστικων, και ελειψης βαρους ηλεκτρονικων (esp+dsc). Οταν ανεβαιναν τα χλμ, ενταξει, το 2λιτρο ειναι αλλου.
Τωρα, Η ΜΠΑΡΚΕΤΤΑ,
συγκριτικα με το NC 1.8, ειναι πιο σπιρτοζικη, πολυ πιο ομορφη (για μενα και πολλους ακομη), απλα δεν εχει το ευκολο παιχνιδι των ΜΧ5...
εκει ναι συμφωνω. ΝΒ 1.8 δεν εχω οδηγησει οποτε δεν σχολιαζω.
Προσπαθησε ομως να καταλαβεις που εντοπιζω τα συν+πλην, μη βγαζεις αυθαιρετα-επιπολαια συμπερασματα, και μη γινεσαι αδικος.
Εγω τα δοκιμασα για αρκετο χρονικο διαστημα, εσυ?