!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
jSkyline:
To αυτοκολλητο της ΟΥΚ εχει μεινει απο τον πρωτο ιδιοκτητη...Τα υπολοιπα μαλλον προστεθηκαν απο τον δευτερο "τον Αυστραλο"...
option-D:
Α ρε Βαγγέλη, τί μάτι είναι αυτό; Κρατάς τα καλύτερα γυαλιά του μαγαζιού σου για σένα μου φαίνεται :P
Απο τις ΔΥΚ κατέχει το άθλημα με τα όπλα ο κύριος λοιπόν..
dimsabas:
Σας είπα ότι το εσωτερικό κοσμούσαν 4 (τέσσερα) μπάκετ; :???:
option-D:
--- Quote from: m6s on September 09, 2009, 02:02:52 PM ---Εμ...νομίζω..πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση είναι.
...είναι καλό να συμμεριζόμαστε τις εμπειρίες κόστους μεταξύ μας...
Στο κάτω κατω όταν πληρώνεις 20ευρώ και μαθένεις οτι η δουλειά κάνει 5...εκτός ότι νιώθω...μ** είναι και πρόβλημα που δεν θα μαι ο τελευταίος ούτεκαι ο πρώτος που την πατάει...
Οπότε καλή είναι η ενημέρωση σε αυτά τα πράγματα...
--- End quote ---
Kι εσύ την πάτησες κι εγώ έχω πληρώσει κερατιάτικα και σε όλους μας έχουν μπήξει νυχιές, πάρα πολλές φορές εν γνώσει μας.. Όταν βρεθείς σε ανάγκη τα σκας, λες κι ευχαριστώ απο πάνω.. Να 'μαστε καλά, στην Ελλάδα ταΐζουμε μπόλικους απο αυτούς που ζουν σε βάρος της ανάγκης του άλλου.. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα βουλκανιζατέρ..
emilmx:
χαλάλι ρε φίλε άλλα το κόστος έχει φτάσει αισίως τα 4000€ και δεν έχει σταματήσει να ζητάει :punish:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version