!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
lathreos:
--- Quote from: Tsirwnakos on September 08, 2009, 01:20:16 PM ---Εφ οσον δεν ξερω που να ρωτησω το ρωταω εδω...
Οταν πηγα σεσι με χαρη κ τσεκο ειχαν κτ αυτοκολλητα του mymx5.gr
απο που τα βρισκουμε κ εμεις αυτα κ κτ αλλο επισης ασχετο style bar οχι ομως σαν του TT εχουμε καμια ακρη μεσω του club για να βρουμε η μονο internet???
--- End quote ---
Να απευθυνθείς στον mx5parts. Εχει το Vtype style bar με τον ανεμοθραυστη σε εξαιρετική ποιότητα στα καπου στα 150 ευρω με μεταφορικά απο την στιγμη που εδω στο Ελλαντα το πουλανε καπου στα 350.
Εγω το παραγγηλα και το ειχα σε 10 μερες
Alex:
--- Quote from: jSkyline on September 08, 2009, 09:15:31 AM ---Υπαρχει ηδη group στο FB θεωρω βεβαια πως δεν υπαρχει λογος να ανοιγουμε νεο θεμα για αυτο, οποτε το μεταφερω στο μπλα, μπλα ;)
--- End quote ---
Έκανα αναζήτηση χωρίς το www μπροστά...έκανα αίτηση,θα με δεχτείτε; :P .
Alex:
--- Quote from: dimsabas on September 07, 2009, 04:44:17 PM ---Μιας και πιάσαμε τα καγκούρικα, ιδού το καμάρι του Ληξουρίου Κεφαλονιάς. Πολυεστέρας που περίσσεψε από κάποια βάρκα, κινητήρας στο κέντρο και σασί από κάποιο μοντέλο της δεκαετίας του '80 (άγνωστο ποιο) και ιδού πώς θα αποκτήσετε Ferrari με λίγα χρήματα:
ΥΓ. Το τιμονάκι είναι όλα τα λεφτά! :llol:
--- End quote ---
Παναγία μου.Σκέψου τώρα να είσαι κοπέλα να σε γνωρίσει ένας τύπος και να πεις και ναι όταν σου πει να σε πάει σπίτι...Βλέποντάς το μπαίνεις;Βέβαια αν δεν έχει καμία ιδέα απολύτως από αυτοκίνητα μπορεί και να λες την άλλη μέρα ότι μπήκες σε ferrari :good:
dimsabas:
Διπλή αεροτομή, εξωτερικό ηχείο :zalistika:, σημάδια από σφαίρες :zalistika:, αγωνιστικά ελατήρια για να ανοίγει το πίσω καπό, αυτοκολλητάκι Nismo, τρύπες στα πίσω φανάρια :zalistika:... Δεν πρέπει να έχω δει πιο βλακώδες καγκουρεμένο όχημα. Μπορεί να έχεις πάρει ένα Lanos και να το χεις βάψει πράσινο με προφυλακτήρες Fast & Furious, αλλά κάτι έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί να έχεις τη Ferrari που πόσταρα από πάνω, αλλά πάλι κάτι έχεις στο μυαλό σου. Κάποιον μπορεί να εντυπωσιάσεις.
Αυτή η αηδία το Nissan, πού αποσκοπεί;
zaplin:
ειναι gaaaaaaaangsta και παντα ετοιμοπολεμο :P :P :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version