!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
dimsabas:
Μιας και πιάσαμε τα καγκούρικα, ιδού το καμάρι του Ληξουρίου Κεφαλονιάς. Πολυεστέρας που περίσσεψε από κάποια βάρκα, κινητήρας στο κέντρο και σασί από κάποιο μοντέλο της δεκαετίας του '80 (άγνωστο ποιο) και ιδού πώς θα αποκτήσετε Ferrari με λίγα χρήματα:
ΥΓ. Το τιμονάκι είναι όλα τα λεφτά! :llol:
xenos:
εμετικό! :zalistika:
option-D:
--- Quote from: Hayate on September 07, 2009, 02:59:34 PM ---Μάνο δεν ξέρω τι μπορεί να είχε κάνει μπροστά, αλλά αυτό κάποτε ήταν 200sx. 100000%
Το μπροστινό φτερό πάντως είναι απο 300zx, οπότε λογικό να είχε την μούρη του.
--- End quote ---
Nάσο, δεν ξέρω τί μπορεί να ήταν κάποτε αλλά δίπλα μου είχα ενα εξακύλινδρο, turbo, αυτόματο με μούτρα 300ΖΧ.. Ο κώλος έχει όντως τα κοψίματα του 200SX.. Τί να πω.. Μπας κι ήταν κανένα μπασταρδάκι με 2 αμαξώματα κολλημένα μαζί;
Hayate:
δεν έχουν σημασία τα φτερά, οι προφυλακτήρες, φανάρια, καπό κτλ.. μόνο το σασί μετράει. εδώ είναι 200σχ.
Alex:
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είναι απαραίτητο σε ένα forum που θέλει να γίνεται ολοένα και πιο γνωστό να μην έχει την,απαραίτητη,δική του σελίδα σε ένα χώρο ο οποίος κερδίζει συνεχώς έδαφος,νέους χρήστες και δημοσιότητα...Δεν ήξερα που αλλού να το αναφέρω και άνοιξα ένα τόπικ εδώ.Ας διαγραφεί δε με πειράζει.Οι κύριοι μοδεράτορες ας αποφασίσουν.Είναι μια πολύ καλή ιδέα και ένα βήμα εμπρός για το club...γνώμες;Ας ανατεθεί σε κάποιον να φτιάξει μια...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version