!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
gianic:
--- Quote from: Hayate on September 07, 2009, 02:59:34 PM ---Μάνο δεν ξέρω τι μπορεί να είχε κάνει μπροστά, αλλά αυτό κάποτε ήταν 200sx. 100000%
Το μπροστινό φτερό πάντως είναι απο 300zx, οπότε λογικό να είχε την μούρη του.
Εγώ όμως να κάνω μία άλλη ερώτηση. Αυτό είναι autobot ή decepticon ???
Εννοήται πως δεν πλησίασα περισσότερο, σε περίπτωση που ήταν το 2ο, και μου άνοιγε πύρ με σκυλοτράγουδα.
--- End quote ---
O Χριστος και η Χριστινα!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o
nmwisima:
--- Quote from: Hayate on September 07, 2009, 02:59:34 PM ---Εννοήται πως δεν πλησίασα περισσότερο, σε περίπτωση που ήταν το 2ο, και μου άνοιγε πύρ με σκυλοτράγουδα.
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol: :llol:
jSkyline:
--- Quote from: nmwisima on September 07, 2009, 03:35:49 PM --- :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Eσυ μην γελας πολυ, γιατι με την φορα που εχεις παρει σε βλεπω να βρισκεις κανενα βοδι-κιτ σε ευκαιρια και να το τσιμπας :P
xenos:
Eίναι κάθε μέρα ένα μκ1 (εννοείται κόκκινο) έξω από τη γεωπονική (ελπίζω μην είναι κανενός εδώ μέσα και μού ρθει :punish:) με τεράστια εξάτμιση και μια διακρίτική αεροτομή σαν αυτές που βάζουν στα σιβίκ και τα χιουντάι για την απογείωση. :police:
spoumi:
Εγώ από την άλλη τα τελευταία mk1 που έχω πετύχει είναι σε άψογη μαμά κατάσταση...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version