!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
nmwisima:
--- Quote from: option-D on September 04, 2009, 05:08:49 PM ---
--- Quote from: nmwisima on September 04, 2009, 03:48:16 PM ---
--- Quote from: dimsabas on September 04, 2009, 02:39:49 PM ---Φόρος τιμής στην πανέμορφη Κεφαλονιά!
Όμορφη Κεφαλλονιά
--- End quote ---
Τελικά είσαι μεγάλη @δελφάρ@ φίλε μου... >:- >:- >:-
Αντε, με το καλό να βάλεις και συγκινητικά ενσταντανέ από το Νοτινγκ Χιλ και τον Τιτανικό!!!!
--- End quote ---
Δεν έχω δει το βίντεο αλλά κατάλαβα... Έχει βάλει καμια Σελίν Ντιόν αυτή τη φορά; :punish:
--- End quote ---
Ούτε εγώ το είδα, αλλά είναι γελοίο... ακούς εκεί Όμορφη Κεφαλονιά...
emilmx:
απο την τρίτη το μεσημέρι το αμάξι ειναι στο αναβατόριο και το μόνο που έχουμε κάνει είναι να κατεβάσουμε το σαζμαν και να περάσουμε των καινούριο δίσκο :punish:
βεβαία με το να κατεβεί το σαζμαν βρεθήκαν μερικά ψιλά θέματακια οπως τσιμούχα στροφάλου και τσιμούχα στο σαζμαν
αυτή του στροφάλου την βρήκαμε γνήσια 45€ άλλα του σαζμαν οχι ακόμα :(
από δεύτερα θα το πλακώσουμε και και με την δικήμου λογική την παρασκευή θα είναι έτυμο αμα έχουμε βρει βάσης μηχανής και σαζμαν :zalistika:
τώρα με τη λογική του μηχανικού μου όλα είναι πιθανά (τη χταποδοεξατμιση κάναμε 4 μέρες να τη περάσουμε) :oops:
σε αυτό το αναβατόριο ο μιχος έχει ποιεί πόλους καφέδες :llol:
το κόστος της τοποθέτησης μαλών θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 300€ που είχα στο μυαλό μου :'(
dimsabas:
Αύριο ξεκινά ένα ακόμα Eurobasket. Για να θυμηθούμε τι έγινε πριν 22 χρόνια, να μας ανοίξει η όρεξη...
EUROBASKET HELLAS '87 (EΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) 1/2
Liakos:
Καλα Δημητρη με αυτο το πλευρο να κοιμασαι...Η ομαδα ακομα κ στα "χαλαρα" φιλικα φανηκε οτι εχει τοσο αμυντικα οσο κ επιθετικα προβληματα. Λογικο μιας κ ειναι μια φρεσκια ομαδα. Οι δυο αμερικανοαναθρεμενοι, οσο ταλαντουχοι κ αν ειναι, δεν μπορουν να προσφερουν ακομη...Θελουν πολλη δουλεια. Γενικα το ροστερ μας εχει σημαντικες ελλειψεις.Παμε με 4 guard κ 2 SF(εκ των οποιων ο ενας ειναι συμφωνα με τις αναγκες SF) να παρουμε ευρωπαικο...Ναι αμε...
Ο Λιθουανος εταξε επιθετικο κ γρηγορο μπασκετ...Αν το δεις ποτε αυτο σφυρα μου.Ακομα κ στα ευκολα φιλικα δε βγαζαμε αιφνιδιασμους ουτε κυκλοφορουσαμε με ταχυτητα τη μπαλα.
Καλα δεν αναφερομαι στο αποτελεσμα του μοναδικου σοβαρου φιλικου κ αναφερομαι σε αυτο με τη Σλοβενια...Βιασμος στο ρελαντι...
Να παρακαλαμε να εχουμε μια αξιοπρεπη παρουσια πραγμα που δε θεωρω απιθανο καθως κ ταλεντο υπαρχει κ ψυχη αλλα κ σημαντικες ελλειψεις των αντιπαλων. ;)
Κατα τα αλλα αυριο στις 5.30 θα ειμαι καρφωμενος μπροστα στην Tv... :P
option-D:
Quiz: Τί αμάξι είναι αυτό το καημένο;
Όποιος το βρει έχει λουκούμι..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version