!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
Lef205:
Σημερα κατα τις 23.00 πηρα φακο κατσαβιδι παραφλου λαδι και βγηκα να στρωσω το minακι μου, εριξα μια κασετα απο το "now 1993" στο αναλογικο κασετοφωνο και ξεκινησαμε χαιδευοντας το γκαζι για Ριτσωνα, αφου ανεβηκαμε 3 φορες την αναβαση σε ηρεμους ρυθμους πηραμε το δρομο του γυρισμου. Στριψαμε απο εθνικη στον Μερκουρη, πεσαμε Βαρυμπομπη και απο εκει μεσω φραγματος Μαραθωνα επιστρεψαμε σπιτι.
Ευτυχως τα συμπραγκαλα δεν μας χρειαστηκαν εκτος απο μια μικρη ρυθμιση στο ρελαντι.
Ωραιο πραγμα οι γρηγορες βολτες αλλα το στρωσιμο εχει και αυτο τη γλυκα του ειδικα οταν το μοτερ εχει καλουδια πανω και κοιτας ανυπομονος το οδομετρο μεχρι να γραψει τα απαραιτητα χλμ . .
nmwisima:
Πολύ ωραία μας τα λες φίλε, αλλά έχεις εξαφανιστεί.
Τιμόνι δεν βρίσκω σε νορμάλ τιμή.
Πάρε με αύριο μετά τις 12.00 γιατί έχω οδοντίατρο.
dimsabas:
Φόρος τιμής στην πανέμορφη Κεφαλονιά!
Όμορφη Κεφαλλονιά
nmwisima:
--- Quote from: dimsabas on September 04, 2009, 02:39:49 PM ---Φόρος τιμής στην πανέμορφη Κεφαλονιά!
Όμορφη Κεφαλλονιά
--- End quote ---
Τελικά είσαι μεγάλη @δελφάρ@ φίλε μου... >:- >:- >:-
Αντε, με το καλό να βάλεις και συγκινητικά ενσταντανέ από το Νοτινγκ Χιλ και τον Τιτανικό!!!!
option-D:
--- Quote from: nmwisima on September 04, 2009, 03:48:16 PM ---
--- Quote from: dimsabas on September 04, 2009, 02:39:49 PM ---Φόρος τιμής στην πανέμορφη Κεφαλονιά!
Όμορφη Κεφαλλονιά
--- End quote ---
Τελικά είσαι μεγάλη @δελφάρ@ φίλε μου... >:- >:- >:-
Αντε, με το καλό να βάλεις και συγκινητικά ενσταντανέ από το Νοτινγκ Χιλ και τον Τιτανικό!!!!
--- End quote ---
Δεν έχω δει το βίντεο αλλά κατάλαβα... Έχει βάλει καμια Σελίν Ντιόν αυτή τη φορά; :punish:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version