!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
Lef205:
--- Quote from: Liakos on August 23, 2009, 04:12:26 PM ---Δε θα ηταν κακη ιδεα, μια Κυριακη αντι να παμε την εκδρομουλα μας κ να ξεσκιστουμε στα παιδακια,τις μπριζολες κ τις μπυρες, να επισκευθουμε καποια απο τις καμμενες περιοχες κ να βοηθησουμε εστω κ ελαχιστα με οτι μπορουμε....Μια δενδροφυτευση ισως....Σταγονα στον οκεανο θα μου πειτε αλλα απο το τιποτα....
Δεν ξερω τι ακριβως χρειαζεται για μια τετοια ενεργεια αλλα προσωπικα θα ασχοληθω κ θα μαθω κ αν υπαρξει ενδιαφερον ελπιζω να γινει κ πραγματικοτητα.
--- End quote ---
Ηλια μου το καλυτερο θα ηταν να συμμετασχουμε τα μελη του φορουμ ως εθελοντες σε καποια οργανωμενη αναδασωση.
Εδω στον Νεο Βουτζα (αν τον ακουσατε στις ειδησεις) τη γλυτωσαμε κυριολεκτικα στο τσακ οταν σημερα το πρωι με το που εφεξε τα παλικαρια με τα καναντερ (γιατι δεν ειναι απλα πιλοτοι, παλικαρια ειναι με αυτα που εκαναν μπροστα στα ματια μας) εσβησαν το μεγαλυτερο μερος της φωτιας.
Κατα τα άλλα δεν θελετε να πατε προς φραγμα Μαραθωνα κλπ . . .
gianic:
Ηλια πολυ καλη ιδεα , αυτες τις μερες μ'εχει πιασει η ψυχη μου μ'αυτα που βλεπω και νιωθω εντελως μαλακας που μενω απρακτος.
nmwisima:
--- Quote from: gianic on August 24, 2009, 01:34:11 PM ---Ηλια πολυ καλη ιδεα , αυτες τις μερες μ'εχει πιασει η ψυχη μου μ'αυτα που βλεπω και νιωθω εντελως μαλακας που μενω απρακτος.
--- End quote ---
+1
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Liakos:
Αρκετοι φιλοι μου, οπως εκαναν κ με τις φετινες φωτιες στον Υμηττο,ετσι κ τωρα πηγαν στην αλλη ακρη της Αθηνας, στις περιοχες που επληγησανκ βοηθησαν οπως μπορουσαν...με κλαδια,κουβαδες κλπ...Βεβαια δε γνωριζω αν τετοιες πρωτοβουλιες πολιτων ειναι οντως σωτηριες ή απλα παρεμποδιζουν τις ενεργειες της πυροσβεστικης καθως ειναι βασισμενες στο συναισθημα κ το ενστικο παρα στη λογικη,την εμπειρια κ την οργανωση...Οπως κ να εχει τους επικροτω.
Ομολογω οτι ειμαι αρκετα τεμπελης κ λουφαδορος για να κανω κατι τετοιο....μπραβο τους.Ναι Λευτερη κατι τετοιο εννοουσα...Νομιζω θα ηταν μια καλη κινηση εστω κ συμβολικη...
Μακαρι οπως ειπε νωριτερα κ ο Βασιλης να μη μεινουμε μονο στα λογια. :)
xenos:
Το να βοηθήσεις στην κατάσβεση μιας πυρκαγιάς είναι δύσκολο και επικίνδυνο αν δεν έχεις μια βασική εκ/ση. Το να βγει ο καθένας με ένα κλαδί και ότι γίνει δημιουργεί πρόσθετο κίνδυνο. Άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι σε πολλές περιπτώσεις επαιρναν τηλ. στην πυροσβεστική από περιοχές και έλεγαν "στείλτε κάποιον, έχουν πάρει φωτιά τα σπίτια μας" και τελικά έλεγαν ψέμματα για να καλύψουν τα σπίτια τους. Έλεος! Αν αυτοί οι άνθρωποι εκ των υστέρων πλήρωναν πρόστιμο κανα 5κ θα σου έλεγα εγώ αν ξανάπαιρναν τηλ. να λένε μλκίες, στερώντας πόρους από κάποιον που πραγματικά είχε ανάγκη. >:a
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version