!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (170/300) > >>

option-D:
Άμα ήταν να γράφω κάθε φορά που με "σχολιάζουν" έτσι στο δρόμο, καήκαμε..
Έχω συλλέξει μεγάλη ποικιλία χαιρετούρας.. Ευτυχώς, μόνο πράγματα δεν μου έχουν πετάξει (ακόμα)..

philosopher:
Εμένα πάντως μια φορά με το πρηγούμενο σε γνωστή πλατεία στου Ρέντη βγήκε ο τοπικός χασάπης απο το κατάστημα του, κρατώντας ένα μπαλτά στο χέρι και χτυπιότανε ποτέ δε καταλάβα γιατί...  :angel:  :angel:

leonidas11b:
Εγώ πάντως χθες το μεσημέρι στη πλατεία της κάτω Ηλιούπολης(σε μια από τις πολλές)μια κυρία λίγο τρελή μάλλον με στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα  :o αλλά.........................................στο τέλος μου έδειξε ότι ήταν 5*αστέρων :moutza:   

ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΟΣ    :llol: :llol:

option-D:
Σήμερα το μεσημέρι πέτυχα στα όρια Αμαρουσίου- Πεύκης ένα nbfl χρώματος (σχεδόν) ποντικί με καφέ μόκκα δέρματα να στρίβει απο φανάρι διπλωμένος, προσπερνάει ενα αμάξι απο σχολή οδηγών πάλι διπλωμένος και το καλύτερο... Όλα αυτά τουρμπίζοντας.. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στο παιχνίδι γιατι περίμενα σε κάθετο φανάρι, είχα κάτι άλλους μπροστά μου, είχα και τα λάστιχα φορτωμένα...

Ποιός είναι ο κύριος; Τον γνωρίζουμε; Το αμάξι μου έκανε φοβερή εντύπωση! Κυρίως τα μόκκα δέρματα..

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on August 19, 2009, 04:08:25 PM ---Εγώ πάντως χθες το μεσημέρι στη πλατεία της κάτω Ηλιούπολης(σε μια από τις πολλές)

--- End quote ---

Παρακαλώ πολύ με ένα πμ τις πλατείες της ηλιούπολης που γλιστράνε περισσότερο!  :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version