!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
zaplin:
Καλησπερα στο φορουμ...
φανατικος και εγω και συντομα (αν ολα πανε καλα) κατοχος ενος nc !!
εχω φαει το ιντερνετ και δε βρισκω σοβαρα hq wallpapers απο το nc!
ξερει κανεις τιποτα?
Μεχρι να το αποκτησω , να το βλεπω τουλαχιστον καθε μερα στην οθονη να μου τρεχουν λιγο τα σαλακια :Ρ
Καλως ηρθες καταρχας στη παρεα μας!Το ποστ σου μετεφερθηκε εδω και η απορια σου μπορει να απαντηθει στο παρον τοπικ.
emilmx:
--- Quote from: Liakos on August 17, 2009, 03:15:58 PM ---
Ειχα τη χαρα να φιλοξενησω για λιγες μερες τον Manoli και τον Dionisi στο πατρικο μου κ να βγουμε κ 2 βραδακια οπως κ να ανταμωσουμε με Vasmav κ Incognito για μπανακι κ μασα.Δυστυχως δεν αξιωθηκα να συναντησω καποιο μελος απο Κρητη κ αναφερομαι κυριως στον Αιμιλιο.
--- End quote ---
ευτυχώς που οι πρώτοι έστω και καθυστερημένα κανόνισαν να έρθουν νωρίς χάνια και τα είπαμε και απο κοντά :moutza:
εσύ ρε άχρηστε δεν αξιώθηκες να περάσεις μια βόλτα ούτε για ένα γεια :moutza: :moutza:
και σου είπα να έρθεις το πρωί πριν φύγεις μα και εγώ το μεσημέρι κοιμήθηκα :oops:
και σήμερα που με βλέπετε νωρίς στο σπίτι από σπόντα είναι (έχει ρεπό η μικρή και ήρθαμε νωρίς αλλά ο ύπνος μείνε στο Μήλο) :llol:
να δω τι ώρα θα περάσει να με πάρει κάθε μέρα με ξέχνα και όλο και περισσότερο 9.00-10.00 και της 3 τελευτές μέρες 1.00 και στης 5.00 δουλεία.... :zalistika: :zalistika:
το πετρέλαιο ρέει άφθονο στα χάνια
παντός έστω και καθυστερημένα προλαβαίνετε
ο Μήλος πριν της 8.00 δεν κλείνει την μουσική και δεν βάζει ο νους σας το τι γίνετε στο μικρό ελλανόδικο μετά της 6.00 :tease: :tease:
xenos:
--- Quote from: Basilmx5 on August 18, 2009, 11:43:42 AM ---
--- Quote from: xenos on August 18, 2009, 11:18:31 AM ---Σήμερα το πρωι, ερχόμενος στη δουλειά, πάω να κάνω αναστροφή στην Λ.Αθηνών, με το που πλησιάζω στο φανάρι γίνεται πράσινο, 2α, λίγο γκάζι, ... ;D , και με το που ισιώνω βλέπω στο αντίθετο περιπολικό! :o Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια... :)
--- End quote ---
Φοβηθηκες για τσαγακι κ δεν ηθελες συνεχεια ε? :llol:
--- End quote ---
κάπως έτσι... :llol:
Το απόγευμα συνέχισα βγαίνοντας από κάθετο στενο στην Ιασωνίδου (τερψιθέα/σούρμενα/ελληνικό/κλπ πείτε το όπως θέλετε), η οποία γλιστράει αρκετά και δεν την είχα στα υπόψιν και με το που ισιώνω ...2 Ζάδες. :???: Μετά είπα να χαλαρώσω γιατί 3η φορά πάει πολύ...
(και πήγα σε μια παλιοπλατεία... :angel:)
option-D:
Εγω εχθές στη Χαλκίδα, φεύγοντας απο το σπίτι του Βαγγέλη - vagmann (thanx και πάλι!) έχει μια πλατειούλα πολύ αγωνιάρικη.. Ε, δεν θέλω και πολύ.. Χειρόφρενο, κλείδωμα τιμόνι και πάμε...
Κι απο το αντίθετο ρεύμα λευκό kia see'd να με χαιρετάει με αυτή τη χειρονομία έξω απο το παράθυρο ..
Theo:
ναι ειναι γνωστος χαιρετισμος αυτος...οπως εχω δει και αυτον :moutza: σε κανα παντιλικι..μαλλον εννοουν οτι το παντιλικι ηταν 5 αστερων.. :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version