Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα Μπλα κτλπ [#2]  (Read 257335 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

August 14, 2009, 09:59:50 AMReply #795

Offline dimsabas

Re: Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
« Reply #795 on: August 14, 2009, 09:59:50 AM »
Χρόνια πολλά στον Ηλία, ο οποίος έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τον πατέρα μου αλλά με καμιά 40άρα χρόνια διαφορά!
Μπαρμπα-Σάμπας κι οδήγηση

August 14, 2009, 11:00:48 AMReply #796

Offline dimsabas

« Reply #796 on: August 14, 2009, 11:00:48 AM »
Χτες βράδυ γύρισα από διήμερο στην Αίγινα. Σιγά το νέο θα πείτε και θα έχετε δίκιο. Αυτό που ήταν πρωτόγνωρο για μένα ήταν το ότι όλες οι βόλτες έγιναν με ποδήλατο. Μάλιστα, το ίδιο έγινε και για την απόσταση Βουλιαγμένη-Πειραιάς και πίσω. Το όλο πλάνο ήταν ότι παίρνω το ποδήλατό μου και πάω διακοπές.
Συνολικά, στο νησί διανύσαμε 73 χλμ, το κάναμε κόσκινο, ανεβήκαμε και στην Αφαία και στον Άγιο Νεκτάριο, παρά τις χαριτωμένες ανηφόρες και το συνολικό κοστολόγιο ξεπέρασε τις 3.000 θερμίδες. Εδώ αναμνηστική φωτογραφία ιδρωμένου Saba στην Πέρδικα και φιγουρατζίδικη φωτογραφία σε έντονη κατηφόρα . Την επόμενη μέρα έκανα προσωπικό ρεκόρ 63.7 αλλά πού χέρια να το φωτογραφίσω... Μην ψαρώνετε πάντως, στις ανηφόρες πάω με το 1/6 της ταχύτητας :llol:!

Το θέμα δεν είναι βέβαια να κάνω φιγούρα για την ταχύτητα που έπιασα, άλλωστε οι έμπειροι ποδηλάτες γελούν με αυτά τα νούμερα. Το θέμα είναι ότι παρά τα 96 μου κιλά, μπορώ να κάνω τις διακοπές μου και να συνδυάζω άθληση, υγεία, χαμηλό κόστος, εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης και ζωής. Και λέω ζωής γιατί όταν έχεις συστηματική άθληση, γεμίζεις ενέργεια και ζωντάνια, ευεξία, δεν μπορείς να κάτσεις στην καρέκλα ή τον καναπέ, θες να βγεις έξω να ζήσεις. Εννοείται ότι όσοι είναι καπνιστές βρίσκουν φοβερό κίνητρο για να το κόψουν. Η Αττική έχει πανέμορφες διαδρομές, αλλά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι μαγευτικά.

Προτείνω λοιπόν αυτή εδώ να γίνει η γωνιά του ποδηλάτη και προσδοκώ βόλτα με τα δίτροχα πισωκίνητά μας :exaclty:! Άντε να οργανωθούμε! :exaclty:

August 14, 2009, 11:19:49 AMReply #797

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #797 on: August 14, 2009, 11:19:49 AM »
Ειχες καιρο να δημιουργησεις Off Topic !!! :P

Aν και στην αρχη το σκεφτηκα τελικα το αποφασισα σε στελνω στο Μπλα, μπλα !!! :D

Tην αποσταση Βουλιαγμενη-Πειραιας δεν την εχω κανει αλλα την αποσταση Φαληρο-Βαρκιζα (στο Skate Park που ειχε καποτε εκει) την εκανα 2 φορες την βδομαδα minimum !!! ...και με BMX... :P
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

August 14, 2009, 11:46:14 AMReply #798

Offline dimsabas

« Reply #798 on: August 14, 2009, 11:46:14 AM »
Αχ, πώς θα βρίσκουμε την πληροφορία τώρα που πήγε στο Γενικό; Από τη στιγμή μάλιστα που ήσουν και συ μάχιμος, δώσε τόπο στην οργή! :police: :angel:

August 14, 2009, 12:15:19 PMReply #799

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #799 on: August 14, 2009, 12:15:19 PM »
Δεν υπηρξε ιχνος οργης!!! Απλα εχουμε ενα τσιουαουα που καθε φορα που βλεπει κατι τετοια τοπικ λυσσαει και τα στελνουμε, επειδη βαριομαστε να ασχολουμαστε μαζι του !!!
Η αληθεια ειναι οτι θα χαθει λιγο η πληροφορια, αλλα και παλι μην ξεχναμε οτι κατα βαση ειμαστε αυτοκινητιστικό φορουμ, οποτε αν θες να διαδωσεις το νεο σου χομπυ και στους φιλους του αυτοκινητου, σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση με το νεο σου οχημα !!! :P
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

August 14, 2009, 12:27:39 PMReply #800

Offline dimsabas

« Reply #800 on: August 14, 2009, 12:27:39 PM »
 :llol: :llol: :llol: Αρκεί η επόμενη συνάντηση να μην είναι πολύ μακριά... Και μετά θα με περιμένετε να καταφθάσω στο μαγαζί. Αλλά τι λέω... Κι αν με ξαπλώσει ο Μάνος σε κάνα παντιλίκι; Είστε αλήτες εσείς, δε σέβεστε εμάς τους δύσμοιρους τους ποδηλάτες! :llol:

August 14, 2009, 12:42:08 PMReply #801

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #801 on: August 14, 2009, 12:42:08 PM »
Ολα τα νομισματα εχουν 2 οψεις !!!Οταν εισαι με το ΜΧ βλεπεις παντα τη μερια του θυτη !!! Αλλωστε εχουμε δει και τον δικο σου σεβασμο προς τον ποδηλατη-κριτη-τσοπανο που μας επισκέπτεται στην πιστα !!!
Πιστευω οτι αν ερθεις με ποδηλατο θα ερθει και ο Αχιλλεας μαζι μας, ειτε για να εχει την χαρα να σε ξαπλωσει αυτος πρωτος η για να σε δουλευει οταν θα βρισκεσαι ανασκελα !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

August 14, 2009, 12:59:53 PMReply #802

Offline nmwisima

« Reply #802 on: August 14, 2009, 12:59:53 PM »
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ στον πατέρα σου Δάσκαλε. Καταπληκτικό βιντεάκι! Να υποθέσω δώρο γενεθλίων?? ΤΕΛΕΙΟ!!!

(αν και πάλι τσάμπα την έβγαλες...)

Παρεμπιπτόντως, ο πατέρας σου είναι ο Κοπελούζος έτσι...

August 14, 2009, 01:24:03 PMReply #803

Offline option-D

« Reply #803 on: August 14, 2009, 01:24:03 PM »
...Αλλωστε εχουμε δει και τον δικο σου σεβασμο προς τον ποδηλατη-κριτη-τσοπανο που μας επισκέπτεται στην πιστα !!!...

Κι εδώ βλέπουμε τον υπέρτατο ποδηλάτη- κριτή- τσοπάνο- αλητάρχη (γιατι είναι και λίγο αλητάκος) την ώρα που πραγματοποιεί έλεγχο στο 1.6 turbo NB του Θεοδόση - dogits λίγο πριν μπεί στη λουκετωμένη..

H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

August 14, 2009, 02:25:32 PMReply #804

Offline dimsabas

« Reply #804 on: August 14, 2009, 02:25:32 PM »
Βρε Γιάννη, τι σεβασμό να δείξω στον αλυτάρχη; Το μόνο που δεν κάνω είναι να τον βάλω στο κάθισμα του συνοδηγού για βόλτα. Αλλιώς, η σχέση μας είναι φιλικότατη! ;) Ο Μάνος ξέρει τον λόγο... για να περνάει το Sporty μου τον έλεγχο των αγωνοδικών.

Αχιλλέα, έπεσες έξω! Ιδού με ποιον μοιάζει ο πατέρας μου... Κάθε βράδυ που γυρίζει από τη δουλειά, τρομάζω που τον βλέπω... Νομίζω ότι έχει συνάντηση το κόμμα των Κεντρώων έξω από το σπίτι! :llol:

August 14, 2009, 03:13:58 PMReply #805

Offline option-D

« Reply #805 on: August 14, 2009, 03:13:58 PM »
-Εχεις το κολληταρι που φτιάχνει τα πάντα όλα με τα μέταλλα και δεν έχεις σκεφτεί να τους πεις να φτιάξει κάτι για την κοινότητα μας (με καλή τιμή και μικρό γι αυτόν κέρδος)

Αυτό δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ας εκφράσει η κοινότητα τι θέλει (roll-bar φαντάζομαι) και μπορώ να του προτείνω...

Μια μόνο (για αρχή) βάση για το καινούριο μου καθισματάκι που το βλέπω εδώ, απέναντί μου να περιμένει..
Τί ζητάω;

...μάλλον εγώ είμαι ο λογικός και παλαβοί αυτοί που σκορπούν δεξιά-αριστερά χιλιάρικα για subάκια, ανθρακονημάτινα καπό σε 1.6...

Αυτό πήγαινε για μένα..  >:a
Αν δεν μπούν roll-bar, bucket + ζώνες κι ο σαλίγκαρος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν κάνω τέτοια κίνηση.. Απλά  είπα μια σκέψη μου για αργότερα, αν τελειοποιηθούν τα προηγούμενα βήματα πάντα..

August 14, 2009, 03:36:27 PMReply #806

Offline Theo

« Reply #806 on: August 14, 2009, 03:36:27 PM »
καλα ρε δασκαλε...ηρθες μεχρι την Αιγινα...εφτασες μεχρι την Αγια Μαρινα και δεν περασες να πεις ενα γεια???ντροπη!!! :P :P :P

υ.γ επρεπε να σε πετυχω πουθενα μεσα στον ηλιο, να σου εχει βγει η γλωσσα εξω και να σου λεω..γουλια νερο και bucket... :tease:
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

August 14, 2009, 04:03:38 PMReply #807

Offline option-D

« Reply #807 on: August 14, 2009, 04:03:38 PM »
Με την προσθήκη αυτού του ηλίθιου gadget δηλαδή μετατρέπεις την gay επιλογή σου σε πιο.... αντρική;  :???:

:punish:

μεταφερθηκε εδω γιατι ενα οpel ti(lou)gra με κρεμασμενα @@ δεν νομιζω οτι ταιριαζει στο προηγουμενο τοπικ.
« Last Edit: August 14, 2009, 04:20:19 PM by Theo »

August 15, 2009, 02:04:48 PMReply #808

Offline dimsabas

« Reply #808 on: August 15, 2009, 02:04:48 PM »
Μάνο, το σχόλιο για τα διάφορα άχρηστα-κατ΄εμέ αξεσουάρ δεν πήγαινε για σένα. Αλλά αν κι εσύ θες πχ. να αλλάξεις το αλουμινένιο καπό του Miata με ανθρακονημάτινο για να γλιτώσεις 1 κιλό και δώσεις ένα χιλιάρικο, τότε :moutza: και σε σένα :llol:! Πιστεύω ότι οι αλλαγές πρέπει να διακρίνονται από έντονο value for money για να έχουν νόημα. Ας πούμε, το να δώσεις 600 ευρώ για μια εξάτμιση και να κερδίσεις 3 άλογα, ε, το θεωρώ χαζομάρα. Δώσε 150 ευρώ για κοντό κι είσαι άρχοντας :good:!

Τheo, δεν ήξερα ότι βρίσκεσαι εκεί. Πρέπει να πέτυχα 1-2 Μκ3 πάντως...

August 15, 2009, 04:59:31 PMReply #809

Offline Theo

« Reply #809 on: August 15, 2009, 04:59:31 PM »
Σε πειραζω... :P
Δεν ειμαι με το μιατα στην Αιγινα..αλλα οντως εχει 1-2 που κυκλοφορουν.
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color