!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
jSkyline:
Γενικα η αστυνομια εχει λυσσαξει λιγο τις τελευταιες μερες...Επιστρεφωντας απο Λευκαδα με σταματησαν 3 φορες για ελεγχο, την μια ηθελαν να κανουν και ελεγχο στο αυτοκινητο, αλλα την τελευταια στιγμη λυπηθηκαν τις κοπελες που κοιμοντουσαν στο πισω καθισμα.
Παντως οι ελεγχοι ειδικα στα νοτια προαστεια εχουν ενταθει αυτες τις μερες, για αυτο και εγω δεν κατεβαινω καθολου παραλια, αυτο που αντιμετωπισε ο Χρηστος το εχω ακουσει απο πολλους, δεν φευγεις αν δεν τσιμπησεις ενα χαρτακι.Αν σε σταματησουν θα σου δωσουν κατι να θυμασαι απο τις διακοπες σου στα νοτια προαστεια!
nmwisima:
--- Quote from: option-D on August 11, 2009, 01:06:55 PM ---Αχιλλέα, πάνω που έψαχνα παρέα για να βάλω το καινούριο μου bucket..
Κι εγω Πέμπτη γυρνάω.. Δεν την παλεύω άλλο εδώ..
Άσε που έχουμε αφήσει κάτι ζαντοδουλειές δτη μέση..
Κοίτα τί ωραία στεφάνια βρήκα..
--- End quote ---
Για μια ακόμα φορά να ακούς τον μπαρμπαπαππού Αχιλλέα!
"Möglichkeit ein neues, poliertes Aluminium"
Στα αγγλικά δεν είναι ξεκάθαρο αλλά στα γερμανικά είναι. Ein, δηλαδή ΕΝΑ χειλάκι προς αυτή την τιμή...
Θα ασχοληθεί ο μπαρμπαπαππούς με το θέμα...
jSkyline:
Σας μεταφερω και τα χαιρετισματα του Λιακου απο την λεβεντογεννα (παλι ζηλεψα με το κ***παιδο!!!). Επισης του στελνω και απο εδω τα χρονια πολλα για τα γενεθλια του!!!
nmwisima:
Στέλνω κι εγώ λοιπόν Χρονια Καλά να τα δει όταν γυρίσει!
vagmann:
--- Quote from: jSkyline on August 13, 2009, 05:56:50 PM ---Σας μεταφερω και τα χαιρετισματα του Λιακου απο την λεβεντογεννα (παλι ζηλεψα με το κ***παιδο!!!). Επισης του στελνω και απο εδω τα χρονια πολλα για τα γενεθλια του!!!
--- End quote ---
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΟΥΛΑΔΙΙΙΙΙΙΙ!!! :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version