!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
nmwisima:
Γύρισε ο Αχιλλέας γκαντέμη δάσκαλε που ούτε να τονίσεις σωστά δε ξέρεις.
option-D:
Αχιλλέα, πάνω που έψαχνα παρέα για να βάλω το καινούριο μου bucket..
Κι εγω Πέμπτη γυρνάω.. Δεν την παλεύω άλλο εδώ..
Άσε που έχουμε αφήσει κάτι ζαντοδουλειές δτη μέση..
Κοίτα τί ωραία στεφάνια βρήκα..
tsekos86:
καλησπερα σε ολους!!!αυριο εχουμε κανωνισει να παμε στον kartοδρομο με καποια παιδια για να παιξουμε. Στις 11 θα ειμαστε εκει...οποιος θελει να παιξει μαζι μας..να ερθει φυσικα... :angel:
XrhstosZ:
Και να σου τος ο :police: που χει βγει για το μεροκαματο.. με σταμαει ωραια και ευγενικα εγω του δινω τα χαρτια μου ολα , ζωνες κομπλε και εγω και η συνεπιβατης, ταχυτητα κατω-στο οριο , ποτο τιποτα και μου βρισκει το παραμυθι "προβολακια" 80ε.. φταιμε εμεις που τους βριζουμε?(εγραψε 2 γνωστος μου φοιτητες ακριβως μπροστα μου με παπακια οπου ο πρωτος "εκανε θορυβο" με μαμα ψοφιο παπι που ουτε που το ακουσαμε εμεις οταν εφευγε.. και τον 2ο επειδη ειχε ληξει 1-2 μερες η προσωρινη ασφαλεια... ευτυχως βεβαια που ειχα 2 αμαξια μπροστα και πηγαινα με 30-40 γιατι αλιως με 60-80 θα ημουν και θα χαμε χειροτερα >:- >:-
option-D:
Και βρίζουμε αλλά κι ευχαριστούμε (ανάλογα την περίσταση πάντα)..
Η συζήτηση περί νοοτροπίας της αστυνομίας είναι τεραααααάστια και δεν νομίζω να βγάλουμε και κανένα συμπέρασμα.. Οπότε πλήρωσέ την (40€) και να εύχεσαι μακριά απο μας..
Να βγάλω και το έκτακτο παράρτημα:
ΠΡΟΣΟΧΗ
Απο αύριο μην πλησιάζει κανείς τον Σάμπα, θα κυκλοφορεί παραμάσχαλα με τη γρίπη των χοίρων
:-X
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version