!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
alex_rx8:
κριμα ρε γτμ,δεν μπορεσα ναρθω την προηγουμενη φορα που πηγατε και ελεγα να παω μια βολτα αυτες τις μερες..thnx παντως!
lathreos:
Σημερα το μεσημερακι οταν πειγα να παρω το μιτακι μου απο τον κεντικο δρομο στην Αγια Μαρινα εδω στα Χανια , με μεγαλη μου χαρα αντικρισα στο παρμπριζ διαφιμηστικο φιλαδιο του φορουμ μας. Χαρικα παρα πολυ που υπαρχουν ατομα απο εδω μεσα με τοσο αγαπη για το MX5 που προσπαθουν να προθησουν το φορουμ
Αληθεια, πιος ηταν?????
Manolis:
Εγώ και ο Διονύσης είμασταν ;) εδώ και μερικές μέρες οργώνουμε την Κρήτη με μερικούς ακόμα συμφορουμίτες.
Κατάλαβα ότι ήταν το δικό σου (btw κούκλα το μιατάκι σου) και είπαμε να σου δείξουμε την αγάπη μας ;D
dimsabas:
Κάνατε μάκια τα καθίσματά μου; :P :P
Σήμερα είδα πορτοκαλομαύρο ΚΤΜ σε μαγαζί για Porsche στο Κορωπί! Μου έπεσε το σαγόνι! :oops: Αυτό είναι πραγματικό roadster... κάνει το S2000 να φαίνεται αυτοκίνητο για Barbie... :moutza:
lathreos:
--- Quote from: Manolis on August 07, 2009, 10:42:06 PM ---Εγώ και ο Διονύσης είμασταν ;) εδώ και μερικές μέρες οργώνουμε την Κρήτη με μερικούς ακόμα συμφορουμίτες.
Κατάλαβα ότι ήταν το δικό σου (btw κούκλα το μιατάκι σου) και είπαμε να σου δείξουμε την αγάπη μας ;D
--- End quote ---
Με το αμαξι σου ηρθατε? Εχω συναντισει εδω στην περιοχη γκρι μκ3 με αθηναικες πινακιδες,μηπος εισουν εσυ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version