!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
jSkyline:
--- Quote from: Spyrosmx on August 05, 2009, 09:34:17 PM ---Τι θα λεγατε για την γνωστη βολτουλα που συζητουσαμε ?! Ετσι ... για να γιορτασουμε την παραμονη μας στην Αθηνα :moutza: :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Σπυρο μεσα στην αλλη βδομαδα μπορει να κανονισουμε κατι γιατι το ΣΚ θα φυγω Λευκαδα.
Spyrosmx:
--- Quote from: jSkyline on August 05, 2009, 09:47:49 PM ---
--- Quote from: Spyrosmx on August 05, 2009, 09:34:17 PM ---Τι θα λεγατε για την γνωστη βολτουλα που συζητουσαμε ?! Ετσι ... για να γιορτασουμε την παραμονη μας στην Αθηνα :moutza: :moutza: :moutza:
--- End quote ---
Σπυρο μεσα στην αλλη βδομαδα μπορει να κανονισουμε κατι γιατι το ΣΚ θα φυγω Λευκαδα.
--- End quote ---
Οk Γιαννη :good: Σκεφτομουν για αποψε , επειδη δεν εχω κανονισει κ λογικα θα περασω για βολτιτσα. Καλα να περασεις (...στο Πορτο Κατσικι φυσικα :exaclty:)
dimsabas:
Μέσα για βολτίτσα την επόμενη εβδομάδα σε άδεια Αθήνα! :good:
jSkyline:
Λεω καλημερα στον εαυτο μου ειμαι ο μονος που εχω μεινει εδω μεσα μαλλον :) Ολοι οι αλλοι πρεπει να εχουν παει διακοπες !!! Παω να παρω κατι να φαω... αλλα αφηνω το φορουμ ανοιχτο !!!
philosopher:
Ντάξ μην ανυσηχείς είμαστε και άλλοι εδώ να φιλάμε τη πόλη μας... :P :P
Καλημέρεεεεςςςςς
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version