!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
Liakos:
Καλες διακοπες Λευτερη! :good: Καλα να περασετε! :exaclty:
mx5mk1:
--- Quote from: dimsabas on July 30, 2009, 08:29:54 PM ---Κοίτα τι κάνει η απίστευτη κοπελάρα με την άμμο... χάζεψα... :good:
http://www.wimp.com/crazysand/
--- End quote ---
αυτό είναι ΤΕΧΝΗ ....
dimsabas, σε ευχαριστώ πολύ για το βίντεο, είναι ότι ομορφότερο έχω δει, σε παρακαλώ μπορείς να δώσεις κάποια στοιχεία για την κοπέλα (πως λέγεται, σε ποια γλώσσα γράφει τα τελευταία λόγια, και τι σημαίνουν)...
mx5mk1:
--- Quote from: dimsabas on July 30, 2009, 08:28:54 PM ---Δείτε ένα ωραίο βίντεο που ετοίμασε γαλλόφωνος Καναδός για την όμορφη Ελλαδίτσα μας. Γουστάρω και με το παραπάνω! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
Somewhere in greece
--- End quote ---
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ κατω από την ανάρτηση στο UTUBE
:good: :good: :good: :good: :good: dimsabas thanks :good:
option-D:
Καλές διακοπές σε Λέλο και μπουμπού :-*
Σιγά- σιγά θα αρχίσει να αδειάζει το φόρουμ.. Άντε, να φύγουν κι οι τρεις τρομοκράτες (option-D, nwmisima, dimsabas) να ησυχάσουν κι οι μοδεράτορες..
Πάντως αν σε βγάλει ο δρόμος προς Κεφαλονιά στείλε μου να σου δώσω το κινητό μου.. Εγω με Πάνο (elefas) θα είμαστε εκεί.. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω κανένα μπάνιο πρίν με μαζέψουν.. :police: Το mx5 μου μαζί με φιλικό S2000 θα ξεμπαζώνουν άσφαλτο απ' ό,τι μαθαίνω..
ΥΓ: Έκανα μέγιστη λαλακία και αναρτήθηκε κατα λάθος νέο θέμα.. Κάποιος mod ας το σβήσει..
Liakos:
--- Quote from: option-D on July 31, 2009, 04:35:31 PM ---Άντε, να φύγουν κι οι τρεις τρομοκράτες (option-D, nwmisima, dimsabas) να ησυχάσουν κι οι μοδεράτορες..
...............................
Υ.Γ:Έκανα μέγιστη λαλακία και αναρτήθηκε κατα λάθος νέο θέμα.. Κάποιος mod ας το σβήσει..
--- End quote ---
Aλλα μεχρι να φυγεις θα μας κανεις τη ζωη δυσκολη... :moutza: :moutza: :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version