!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
Spyrosmx:
Ωραια Βαγγελη ! Σιγουρα ο χρονος ολων ειναι περιορισμενος ... αλλα μπορει να βρεθει η καταλληλη στιγμη... Ας το εχουμε στην ακρη του μυαλου μας !
VasmaV:
Βασίλης ;)
thanks πάντως για την προσφορά!
option-D:
Έρχομαι τώρα να σας αλλάξω θέμα.. >:-
Εχθές είχα πάει για μπάνιο στην Ψάθα.. Μιάμιση ωρούλα περίπου απο Αθήνα..
Η διαδρομή τέλεια και γενικά στριφτερή, θύμιζε πολύ σε χωριό αν και κοντά στην Αθήνα..
Το θέμα είναι οτι με αυτή τη διαδρομή είδα (χωρίς να πιέζω ιδιαίτερα το αμάξι) οτι θέλω 2 bucket σταθερα* και μια ΠΟΛΥ, μα ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΥ πιο ήσυχη εξάτμιση.. Ή έστω να βάλω ένα μεσαίο καζάνι.. Καλά, το half-cage δεν το έγραψα γιατι εννοείται, οπότε μετά το καλοκαίρι μάλλον τα σχέδια λένε για φουλ δουλειά στο miata.. Θα έρθουν κι οι τουρμποκαταστάσεις...
Φράγκο δεν θα μείνει ούτε για δείγμα πάλι :'(
*Αυτοί οι καναπέδες που έχουμε για καθίσματα ποτέ δεν με ενόχλησαν αλλά εχθές σπάστηκα όταν έβλεπα εμένα και την κοπέλα μου να προσπαθούμε να στηριχτούμε στις στροφές
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on July 29, 2009, 05:55:38 PM ---Έρχομαι τώρα να σας αλλάξω θέμα.. >:-
Εχθές είχα πάει για μπάνιο στην Ψάθα.. Μιάμιση ωρούλα περίπου απο Αθήνα..
Η διαδρομή τέλεια και γενικά στριφτερή, θύμιζε πολύ σε χωριό αν και κοντά στην Αθήνα..
Το θέμα είναι οτι με αυτή τη διαδρομή είδα (χωρίς να πιέζω ιδιαίτερα το αμάξι) οτι θέλω 2 bucket σταθερα* και μια ΠΟΛΥ, μα ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΥ πιο ήσυχη εξάτμιση.. Ή έστω να βάλω ένα μεσαίο καζάνι.. Καλά, το half-cage δεν το έγραψα γιατι εννοείται, οπότε μετά το καλοκαίρι μάλλον τα σχέδια λένε για φουλ δουλειά στο miata.. Θα έρθουν κι οι τουρμποκαταστάσεις...
Φράγκο δεν θα μείνει ούτε για δείγμα πάλι :'(
*Αυτοί οι καναπέδες που έχουμε για καθίσματα ποτέ δεν με ενόχλησαν αλλά εχθές σπάστηκα όταν έβλεπα εμένα και την κοπέλα μου να προσπαθούμε να στηριχτούμε στις στροφές
--- End quote ---
Όμορφη διαδρομή, θέλει όμως πολύ προσοχή, γλιστράει αρκετά σε κάποια σημεία και επίσης μπορεί να πέσει κανείς σε απρόσεχτο που βγαίνει ξαφνικά από παράδρομο...
option-D:
Εσείς που ξέρετε και τα πολλά, για πείτε κανα μαγαζάκι για να πάω το βράδυ.. Εχω στερέψει απο ιδέες.. Αν βλέπει και θάλασσα ακόμα καλύτερα.. Αλλά όχι προς Βάρκιζα κλπ, είναι απαγορευμένες περιοχές για λίγες μέρες ακόμα..
edit: εδω βλέπετε την Κουλομαρία.. Γιαγιά προπολεμική, κρατάει σαπούνι στα χέρια της και γι αυτό γλιστράνε απο το τιμόνι.. Με τη βίτσα χτυπάει τους αντιπάλους της..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version