!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
george 1323:
--- Quote from: Basilmx5 on July 29, 2009, 03:32:12 PM ---Κ πεφτω κ χτυπαω μονος μου ομως... ;)
--- End quote ---
Ετυχε κ δεν περνουσε κανενας,αλλα δεν φταις κ εσυ,απο τι βλεπω δεν πιασανε τα φρενα+ειχε κ γλιτσα..... :llol:
VasmaV:
--- Quote from: Liakos on July 29, 2009, 03:06:54 PM ---Οκ μηνυμα εληφθει...παω να παρω το miata να κανω Γλυφαδα-Σουνιο σε 20 λεπτα.... :P
--- End quote ---
τόσο πολύ ρε μπάμια;; :P :P :P
opterios:
--- Quote from: emilmx on July 29, 2009, 01:20:58 PM ---
--- Quote from: nmwisima on July 29, 2009, 11:40:36 AM ---Από 4,1 σε 4,3 έχεις 8% απόκλιση αν θυμάμαι καλά.
Σε 4,6...
--- End quote ---
απο 3,6 σε 4,1????
--- End quote ---
Μέθοδος των τριών είναι. Το 3,6 γίνεται 4,1. Το 100 πόσο; :angel:
Είναι σχεδόν 14%.
Το 4,1 σε 4,3 είναι λιγότερο από 5% και κατ' εμέ δεν αξίζει τα έξοδα. Όταν λέμε κάτι, να το λέμε σωστά, ε Αχιλλέα; ;)
nmwisima:
Είπα, "αν θυμάμαι καλά" Θέμη.
Άλλωστε δεν έχω πρόσβαση στην πηγή πληροφοριων για άγνωστη αιτία...
Η διόρθωση αξίζει στο Μκ1,5 γιατί το κόστος είναι εκπληκτικά χαμηλό με γραναζάκι ντιζάτο από Μκ1.
Spyrosmx:
Με αφορμη τα παραπανω...εχω μια προταση ! Καποια στιγμη μπορουμε να κανονισουμε παρακολουθηση σεμιναριου του κ.Τασου -Ιαβερη- Μαρκουιζου . Ο κ. ''Ιαβερης'',ο οποιος ειναι 'οικογενειακος φιλος ', εχει αφιερωσει την ζωη του στην βελτιωποιηση της οδικης μας συμπεριφορας (η μαλλον οσων ενδιαφερονται κ δεν θεωρουν το αυτοκινητο αντικαταστατο των συγκοινωνιων). Ετσι εχει πολλα να μας πει...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version