!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (123/300) > >>

jSkyline:
Αμα προλαβω γιατι οχι! Θελω να παω και στο αγαπημενο μου Πορτο Κατσικι αν και λιγο δυσκολο γιατι θα ανεβω για ενα 2ημερο παρτυ στο Νυδρι.

nmwisima:
Κατσίκι??? Θα εχεις και το Μιατα ε???? :P :P :P

jSkyline:
Μπα με το X-Trail η με το Primera θα ανεβω, δεν εχω σκοπο να φτασω με προβληματα στην μεση :)

Το πορτο κατσικι θα μπορουσε να χαρακτηριστει επισης και Πορτο NC (προ χαμηλωματος) :P

george 1323:

--- Quote from: jSkyline on July 28, 2009, 01:30:15 PM ---Αμα προλαβω γιατι οχι! Θελω να παω και στο αγαπημενο μου Πορτο Κατσικι αν και λιγο δυσκολο γιατι θα ανεβω για ενα 2ημερο παρτυ στο Νυδρι.

--- End quote ---
Στο sail in θα γινει το παρτυ,εχει κ τουριστριουλες,καλα θα περασεις καλα.... ;)

nmwisima:
Δεν είναι δικός μου, μεταφέρω την αγγελία ως έχει. Τηλέφωνο του ιδιοκτήτη με πμ.

"πωλειται κορκοτζιλας 7 μετρων μαζι με τον κουτουμπανο του για επαγγελματικη χρηση ευρωπαικων προδιαγραφων εγκεκριμενος απο τον Ε.Ο.Φ. ειναι κατασκευης 2008 και εχει ακομη 3,5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση.για περαιτερω πληροφοριες επικοινωνια με pm.τιμη 5.900 ευρω (συζητισημη)"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version