!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (114/300) > >>

harry:
χρονια πολλα κ απο μενα Ηλια με υγεια και παντα επιτυχιες.......δεν αργησα ετσι? :llol:

option-D:
Αφού έχω να κουνήσω το βρωμομιάτα μου απο το Σάββατο και δεδομένου οτι καλοκαίριασε για τα καλά, είπαμε με τον αδμινιστράτορα Λιάκο να κρουζάρουμε ξεσκέπαστοι  αύριο το βράδυ στην παραλιακή..
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν, θα είμαστε για λίγο κατα τις 21.30 στο parking του LIDL (Λ. Βουλιαγμένης) στο ύψος της Γλυφάδας.. Δεν είναι κάποια επίσημη βόλτα, απλά μια φιλική συνάντηση για άραγμα, κουβεντούλα, κράξιμο, ξεκατίνιασμα κλπ.. Δηλαδή δεν υπάρχει πρόγραμμα για το τί θα κάνουμε και πού θα πάμε..

Αν δεν μας βρείτε εκεί, χτυπήστε κανα τηλεφωνάκι και βρισκόμαστε..  ;)

Liakos:
Οτι ειπε ο "αποπανω"...Χαλαρα πραγματα,συναντηση εκει κ βολταρουμε ξεσκεπαστοι μεχρι Λαιμο Βουλιαγμενης ή καμια Βαρκιζα κ αραζουμε...Πεμπτη αυριο κ θα εχει "κινηση".Οποιος εχει ορεξη ερχεται...Εμεις παντως τη βολτα μας θα την κανουμε.Δε θα μας χαλαγε κ η παρεα σας. :)

mx5mk1:
Γύρω στη 01.00 στην ε.ο Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά στο αριστερό διάζωμα μπροστα μια Ferrari 430, πίσω μια M3 e90 και πιο πίσω προσπαθούσαν να ακολουθήσουν ένα impreza και ένα corsa192ps.

Από όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω η Μ3 e90 ήταν κολημένη πίσω από τη ferrari, ενώ ο οδηγός του corsa που ακολουθούσε μου είπε ότι μάλιστα η M3 έριξε 1-2 κενές -μόλις ¨άνοιξε¨και το μεσαίο διάζωμα από την κίνηση-στη ferrari που φαινόταν αρκετά πιο αδύναμη από το συγκεκριμένο Μ3...

(δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν και βέβαια ούτε τον οδηγό της ferrari που δεν φαινόταν να έχει να αποδείξει κάτι στον λυσασμένο -από τον τρόπο που πατούσε νευρικά το πεντάλ του φρένου προσπαθώντας να ακουμπήσει σχεδόν την ferrari- οδηγό της Μ3)

Konstantinos:
Ποιος αλητάμπουρας με μπλέ NB ζάντες works σαν του basilmx και ένα θηρίο intercooler ήταν περίπου στη μια σήμερα στον Πειραιά κοντά στη Πλατεία καραισκάκη??Είναι από το forum μας? Μιλάμε για απίστευτο ήχο το αμάξι!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version