!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (102/300) > >>

Lef205:
πάντως το στορυ με τον καλο και τον κακο μπατσο που ο ενας λεει φυγε κ ο αλλος λεει φαε κλιση πρεπει να ειναι λιγο "πουλημενο".
Παντου ακουω τετοιες περιπτωσεις.
Για τα υπολοιπα φιλε option-d απλα μην χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν, σε μια πολη που ειναι πλυθησμιακα μαζεμενη η μιση Χωρα και στατιστικα να το δεις θα συναντησεις πολλους μα πολλους μαλακες.
Αστους να λενε και μην πεφτεις στο επιπεδο τους . . .
Για την πινακιδα, ή την εχεις στη θεση της και το βουλωνουν ή τσιμπας ενα χαρτι απο αστυνομια για "απωλεια μπροστινης πινακιδας" και ελπιζεις να το χαψουν οτι την εχασες και απλα δεν εχεις βγαλει καινουργια.

Υγ. Εχω την εντυπωση πως με το γραμμα του νομου για να σου ψαξει μπατσος το αμαξι πρεπει να γινει παρουσια εισαγγελεα.

george 1323:

--- Quote from: Lef205 on July 17, 2009, 11:14:12 AM ---πάντως το στορυ με τον καλο και τον κακο μπατσο που ο ενας λεει φυγε κ ο αλλος λεει φαε κλιση πρεπει να ειναι λιγο "πουλημενο".
Παντου ακουω τετοιες περιπτωσεις.
Για τα υπολοιπα φιλε option-d απλα μην χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν, σε μια πολη που ειναι πλυθησμιακα μαζεμενη η μιση Χωρα και στατιστικα να το δεις θα συναντησεις πολλους μα πολλους μαλακες.
Αστους να λενε και μην πεφτεις στο επιπεδο τους . . .
Για την πινακιδα, ή την εχεις στη θεση της και το βουλωνουν ή τσιμπας ενα χαρτι απο αστυνομια για "απωλεια μπροστινης πινακιδας" και ελπιζεις να το χαψουν οτι την εχασες και απλα δεν εχεις βγαλει καινουργια.

Υγ. Εχω την εντυπωση πως με το γραμμα του νομου για να σου ψαξει μπατσος το αμαξι πρεπει να γινει παρουσια εισαγγελεα.

--- End quote ---
καποτε ηταν ετσι ο νομος αλλα εχει βγει ενας τρομονομος που επιτρεπει τον ελεγχο,κ καλο ειναι να μην το τραβας γιατι παντα υπαρχει λογος για να σου σπασουν τα @ρχιδια.... >:a

haris_nc:
Η να πεσεις πανω σε καμια ζαρντινιερα......

Liakos:
Ενταξει Μανο καταννοω τον εκνευρισμο σου, αλλα το ποστ περιεχει χαρακτηρισμους κ καλο ειναι να ειμαστε λιγο προσεκτικοι με αυτους, γτ τα οσα γραφονται απο τα μελη τεινουν να χαρακτηρισουν το forum σαν συνολο κ ποτε δεν ξερεις ποιος διαβαζει....
Απο εκει κ περα, τα οσα λες ειναι μια πραγματικοτητα.Δε θα επρεπε να σου προκαλουν εκπληξη.Δυστυχως....

option-D:
Ας τα αφήσουμε αυτά.. Πάει, πέρασε.. Απλά ήθελα να σας πω την ιστορία μου, που απο τέτοιες έχω μπόλικες αλλά αυτή ήταν φρεσκότατη.. Ευτυχώς μέχρι στιγμής με το μιατα δεν έχω τρεξίματα με την αστυνομία..

Ώρα να γυρίσουμε στα κλασσικά, χαζά posts που γουστάρουμε  :P
Όποιο επιχειρηματικό μυαλό τα' χει για να τα σκάσει, να η ευκαιρία!
Και μαλλί της γριάς ΑΛΛΑ και ποπ-κόρν..!
Κι όπως λέει κι ο πωλητής, "υπόσχεται πολλά κέρδη με μικρό κεφάλαιο"..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version