!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (101/300) > >>

vagmann:

--- Quote from: option-D on July 17, 2009, 09:32:10 AM ---
Αφού λύνεται το πρόβλημα της πινακίδας, υποσχόμενος εγώ πως θα την φτιάξω κλπ , φεύγουμε.. Α! Από το πουθενά σκάει μουστακαλής ένστολος με μπόλικα αστέρια στους ώμους του (πανάθεμά τον) και μου λέει «αν σε ξαναδούμε με μη εμφανή πινακίδα, να ξέρεις ότι είναι τριακόσια πενήντα ευρά».. Κι αφού δεν είχαν σημειωθεί πουθενά τα στοιχεία μου, κάνω κανονικά την πλατεία, ξεκινώντας από μπροστά τους με ανάποδα..

--- End quote ---

Εμ,σε αφησαν να φυγεις,χωρις να σου κοψουν τπτ,εμ εφυγες και με αναποδα απο μπροστα τους...
Για να τους ευχαριστησεις το κανες φανταζομαι εεε? :zalistika:

george 1323:
Εγω θα εκανα κωλοτουμπες αν γλιτωνα την τρακοσαρα,κ αστους να λενε το κωλοπαιδο,στα παπα@ια σου..... :angel:

option-D:
Καλά, εκεί μείνατε εσείς; Εγω να τους μιλάω ευγενικά κι αυτοί να το παίζουν μαγκιά που κρέμεται απ' τα πατζάκια; Χωρίς να ακούω μάλιστα.. Ε, όχι.. Ντροπή δεν υπάρχει καθόλου;
Με τους περισσότερους δεν έχω πρόβλημα συνεννόησης αλλά αυτοί ήταν...
Και τελικά το σκέφτομαι γιατι δεν την έκανα απο την αρχή, χωρίς να σταματήσω.. Αλλά απο τη στιγμή που γενικά "τα καταφέρνω".. Τί να πεις.....

george 1323:

--- Quote from: option-D on July 17, 2009, 10:41:12 AM ---Καλά, εκεί μείνατε εσείς; Εγω να τους μιλάω ευγενικά κι αυτοί να το παίζουν μαγκιά που κρέμεται απ' τα πατζάκια; Χωρίς να ακούω μάλιστα.. Ε, όχι.. Ντροπή δεν υπάρχει καθόλου;
Με τους περισσότερους δεν έχω πρόβλημα συνεννόησης αλλά αυτοί ήταν...
Και τελικά το σκέφτομαι γιατι δεν την έκανα απο την αρχή, χωρίς να σταματήσω.. Αλλά απο τη στιγμή που γενικά "τα καταφέρνω".. Τί να πεις.....

--- End quote ---
Δεν θα σου συνιστουσα να εφευγες....αν ησουν με καμια μηχανη R1 μαζι σου κ εγω... >:-

jSkyline:
Παντως επειδη ο πρωτος κατοχος του ΜΧ μου ηταν αστυνομικος, μου ειχε πει πως στο σημειο που εχω την πινακιδα τωρα ειναι δυσκολο να μου κοψουν κληση. Και να το κανουν να μην αφησω να περασει, χωρις να διαμαρτυρηθω. Σημαντικο, βεβαια, ειναι να μην τους αφησω να την ακουμπησουν και να καταλαβουν οτι αιωρειται. Αυτος βεβαια λογο της ιδιοτητας του δεν την ειχε τοποθετησει καθολου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version