!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (2/300) > >>

nmwisima:
ΑΙΣΧΟΣ αυτό με τους μοντερέιτορς τους καινούριους. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!

Εγώ έπρεπε να γίνω μοντερέιτορ, που δεν βριζω, δεν είμαι εριστικός, δεν κάνω οφτοπικ, μιλάω γλυκά σε όλους... :moutza:

jSkyline:

--- Quote from: Lef205 on June 09, 2009, 09:56:46 PM ---Jskyline εσυ εισουν μετα απο λιγο στη Μαραθωνος στο ρευμα προς Μαραθωνα?
Που με ειδες ρε θηριο?
Γιατι δεν σε ειδα ο γκαβος???

--- End quote ---
Μπορει και να ημουν, γυρνοφερνα εκεινο το βραδυ, αν πετυχες κοντα μου και καμια 550, καμια Λιζα, κανενα Ενο εγω ημουν. Εκτος απο Αρτεμης ειμαι και παρατηρητικος και εσυ εχεις χαρακτηριστικες πινακιδες!!! Οτι ΜΧ περνουσε το σχολιαζα, παντως λογικο ειναι να μην με δεις, γιατι το ειχα κρυμμενο το αμαξι και εγω καθομουν και ετρωγα στο 24ωρο.

--- Quote from: nmwisima on June 11, 2009, 12:15:38 PM ---ΑΙΣΧΟΣ αυτό με τους μοντερέιτορς τους καινούριους. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!

Εγώ έπρεπε να γίνω μοντερέιτορ, που δεν βριζω, δεν είμαι εριστικός, δεν κάνω οφτοπικ, μιλάω γλυκά σε όλους... :moutza:

--- End quote ---
Θοδωρη ηδη σε αμφισβητουν κανε το πρωτο σου ΒΑΝ !!! (και ας μην εχεις το δικαιωμα!)

Theo:
δεν μπορω να κανω BAN αλλα μπορω να στειλω για μπανιο εδω στην Αιγινα που βρισκομαι! :P :P

george 1323:

--- Quote from: nmwisima on June 11, 2009, 12:15:38 PM ---ΑΙΣΧΟΣ αυτό με τους μοντερέιτορς τους καινούριους. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!

--- End quote ---
Νομιζω δικαιως εγινε mod κ τα post του πολυ προσεγμενα απο ολες τις αποψεις... :good:

VasmaV:

--- Quote from: Lef205 on June 09, 2009, 09:56:46 PM ---Jskyline εσυ εισουν μετα απο λιγο στη Μαραθωνος στο ρευμα προς Μαραθωνα?
Που με ειδες ρε θηριο?
Γιατι δεν σε ειδα ο γκαβος???

--- End quote ---
που να τον δείς....φοράει πάντα την κουκούλα του :P :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version