!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (94/300) > >>

leosmiata:
Φιλαρακι δεν νομιζω πως θα το πηγαινες καλυτερα ενα τετοιο μιατα..οσο για τον οδηγο του τα εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του σε αγωνες drift.κ οντως το αμαξι ειναι κακοστημενο εχει δικιο.

haris_nc:
Απο ολα οσα εγραψα αυτο καταλαβες?

1ον αν ειναι κακοστημενο γιατι θελει να το οδηγησει με αυτο το τροπο?

2ον Σε αγωνες drift?Και περασε το δρμο για πιστα?Κατι τετοιους μαλακες βλεπουν οι πιτσιρικαδες και πανε και τρωνε τα μουτρα τους.

Εγω ουτε συνοδηγος δεν εμπενα σε αυτο το miata φιλαρακι οχι να το οδηγησω!

Και κατι αλλο,αν περναγε ενας δικος σου ανθρωπος οταν περναγε με αναποδα στις στροφες τα ιδια θα ελεγες?οτι εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του?

Δεν εχω κατι μαζι σου,απλα ο τυπακος το παρακανει!

edit:''...το αυτοκινητο παρα τη μεγαλη του ιπποδυναμη ειναι παρα πολυ γρηγορο σε δρομους με στροφες...''
Αρα μαλλον μονο κακοστημενο δεν ειναι....

jSkyline:
Το setup που εχει παντως το κανει υποστροφικο οπως ειναι φυσικο, αλλωστε το λεει και στο βιντεο, απο την αλλη δεν θα κρινω την οδηγηση του η οποια ειτε καλη ειναι, ειτε κακη ειναι σιγουρα επικινδυνη.

george 1323:

--- Quote from: jSkyline on July 15, 2009, 06:13:36 PM ---Το setup που εχει παντως το κανει υποστροφικο οπως ειναι φυσικο, αλλωστε το λεει και στο βιντεο, απο την αλλη δεν θα κρινω την οδηγηση του η οποια ειτε καλη ειναι, ειτε κακη ειναι σιγουρα επικινδυνη.

--- End quote ---
Εγω ενα εχω να πω για την οδηγηση του-ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ-... :moutza:

haris_nc:
Τι αλλο θα δω σε αυτη τη ζωη.......???????????????

MAZDA MX5 GREECE POLEITAI

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version