!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (93/300) > >>

Hayate:

--- Quote from: dimsabas on July 15, 2009, 02:43:03 PM ---Ίσως η λέξη λάθη δεν ήταν η πλέον κατάλληλη. Ίσως το απλοϊκή τεχνική να ήταν πιο δόκιμος όρος. Ουσιαστικά, οι τύποι δεν κάνουν κάτι παραπάνω από υπερστροφή ισχύος. Έχοντας δει τι κάνουν οι Ιάπωνες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, το όλο βίντεο είναι λίγο ερασιτεχνικό... Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι απίστευτα ολισθηρή, οπότε με 343 άλογα και εξελιγμένο μπλοκέ και μακρύ μεταξόνιο (=ήπιες αντιδράσεις) δεν είναι όντως κάτι το εξωφρενικό.
--- End quote ---

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα, στον συγκεκριμένο δρόμο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ομως για να λέμε και την αλήθεια Δημήτρη, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι διαφορετικό σε ολισθηρό δρόμο με κανονική κυκλοφορία. Φαντάζεσαι να κάναν dynamic drifting (με το βάρος)? θα ήταν τραγικά επικύνδινο.

Τέλος και σημαντικότερο, η ζημιά που έχουν κάνει αυτού του είδους οι φυλλάδες, στον ούτως ή άλλως πανίβλακα έλληνα οδηγό, είναι τεράστια. Ενα απο τα αποτελέσματα, είναι οτι 1 στα 50 ελληνικά αυτοκίνητα κυκλοφορεί χωρίς καταλύτη ή/και ελεύθερο τελικό, με τραγικές επιπτώσεις για την υγεία μας.
Την ίδια ώρα που στην βόρεια ευρώπη τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται μόνο για ταξίδια, μεταφορές και μετακίνησεις εκτός πόλης.
Και ενα βίντεο μπόνους απο την "χρυσή εποχή":
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QJA7SlNqCNk[/youtube]

Liakos:
+1000

jSkyline:
Στο συγκεκριμενο βιντεακι τρακαραν δυο καγκουρες που προκαλουσαν την τυχη τους, το θεμα ειναι τι γινεται στις περιπτωσεις που το ενα οχημα ηταν απλα ενα διερχομενο οχημα ??? 2 φορες εχω βρεθει αντιμετωπος με αντιθετα διερχομενο οχημα σε αυτη την στροφη ευτυχως ημουν στην ανοδο και τις 2 και εβγαλα το αμαξι εκτος δρομου, την μια κιολας ο αντιθετα ερχομενος καγκουρας ειχε συγκρουστει στην πορτα του οδηγου ενος Golf που με ακολουθουσε και βρισκοταν και τερμα δεξια...

Τι να πει κανεις ? :(

haris_nc:
Θελετε να δειτε τον ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ?

ΟΡΙΣΤΕ...

MX5 335 PS!!!!!

Εκ πειρας να ξαναπω πως μια στιγμη φτανει,και κατα τη γνωμη μου τοπικ οπως το''τσαι''δε βοηθανε......

Στο 5:40 του φταει το αμαξι του παπαρα οχι οτι ειναι κουλος!!!!!!!!!!!!

haris_nc:

--- Quote from: emilmx on July 15, 2009, 04:35:49 PM ---
--- Quote from: option-D on July 15, 2009, 07:54:44 AM ---
Το μοναδικά που μπήκα εχθές ήταν αυτό στην Κύμης, απέναντι απο το Pet City.. Πλάκα- πλάκα απο την Παρασκευή εχω βάλει 80€ βενζίνες σύνολο..
Κωλόπραμα  :punish:

--- End quote ---

απο την παρασκευή το πρωί που ήρθα Αθηνά μέχρι σήμερα που άδειασε .............210€ :oops: :oops:
την παρασκευή μόνο έκανα 450-480 χιλ και έβαλα 3 φόρες βενζίνα

άλλα εγώ έχω μεγαλύτερό πρόβλημά με το γκάζι έχει μόνο 2 θέσεις on- of :exaclty:

--- End quote ---

:llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version