!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (85/300) > >>

gianic:
Moλις παραγγειλα 8 ολοφρεσκα parada 2 . Πειτε μου οτι δεν εκανα μαλακια, γιατι ακομα το σκεφτομαι.

Liakos:
Σε φορτηγο θα τα βαλεις κ τα 8? :P :P
John κατσε να τα βαλεις κ θα ξερεις αν εκανες καλα ή κακα....Οτι κ να ακουσεις αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρια δε μετραει.Ασε που οι περισσοτεροι οτι σχολιο κ αν κανουμε θα το κανουμε επειδη ετσι το ακουσαμε ή ακουσαμε που το ακουσανε κλπ κλπ....Radio arvila fm....
Μεγειες. :)

gianic:

--- Quote from: Liakos on July 14, 2009, 06:23:49 PM ---Σε φορτηγο θα τα βαλεις κ τα 8? :P :P
John κατσε να τα βαλεις κ θα ξερεις αν εκανες καλα ή κακα....Οτι κ να ακουσεις αν δεν εχεις προσωπικη εμπειρια δε μετραει.Ασε που οι περισσοτεροι οτι σχολιο κ αν κανουμε θα το κανουμε επειδη ετσι το ακουσαμε ή ακουσαμε που το ακουσανε κλπ κλπ....Radio arvila fm....
Μεγειες. :)

--- End quote ---

Θα τα βαλω σε miata με ροπη φορτηγου  >:- >:- >:-
Αντε να δουμε, πηρα και 4 του Ισιδωρου επειδη ζηλεψε. Ενω στο εξωτερικο διαβαζω εξαιρετικα σχολια , στα miata related ελληνικα forums διαβαζω κακιστα.. τι να πω..

option-D:
Εγω πάντως θα μπορούσα να πω τη γνώμη μου για τα Parada, γιατι στο Ε30 είχα βάλει μπροστά μόνο..
Αν δεν ήμουν κουλός κιόλας και το έστριβα λίγο θα ήξερα αν κρατάνε..  :moutza:

Με απύθμενη αγάπη, η Κουλομαρία σας..

gianic:
Μανο οταν παραγγελνεις την εβδομαδιαια σου πρεζα , σε ποσες μερες την καταναλωνεις;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version