!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (83/300) > >>

emilmx:

--- Quote from: nmwisima on July 13, 2009, 09:04:42 PM ---Τις τελέυταίες μέρες έχουν πουληθεί και αγοραστεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!

Κομπρέσες, σκληροτόπια, κυκλοι αλουμινίου διαφόρων ειδών σχεδίων και χρωμάτων, περικεφαλαίες και τιάρες, συσκευές περιορισμένης ευθύνης...*

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΕΣ??????
 :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :finger: :finger: :finger: :finger: :rules: :rules:

*Rotrex, hardtop, ζαντες 15'', 16'' & 17'', κορονοπήνια, μπλοκέ διαφορικά.

--- End quote ---

καλήμερα επέστρεψα χάνια και ναι περιμένω να ανοίξει το συνεργείο να πάω να βάλω την εξάτμιση
μέχρι την παρασκευή θα εχω στα χεριά μου και το κιτακι του hayabusa απο το Track Miata και δεύτερα μπαίνει μέσα το καμάρι μου 

:tease: :tease: :tease: :tease:

dimsabas:
Καλά, ποιος σε πιάνει από Δευτέρα; Σε βλέπω να ανεβάζεις βιντεάκια με δαιμονιώδη ρυθμό... :exaclty: :exaclty: :exaclty: :llol:

nmwisima:

--- Quote from: emilmx on July 14, 2009, 07:16:01 AM ---
--- Quote from: nmwisima on July 13, 2009, 09:04:42 PM ---Τις τελέυταίες μέρες έχουν πουληθεί και αγοραστεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!

Κομπρέσες, σκληροτόπια, κυκλοι αλουμινίου διαφόρων ειδών σχεδίων και χρωμάτων, περικεφαλαίες και τιάρες, συσκευές περιορισμένης ευθύνης...*

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΕΣ??????
 :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :finger: :finger: :finger: :finger: :rules: :rules:

*Rotrex, hardtop, ζαντες 15'', 16'' & 17'', κορονοπήνια, μπλοκέ διαφορικά.

--- End quote ---

καλήμερα επέστρεψα χάνια και ναι περιμένω να ανοίξει το συνεργείο να πάω να βάλω την εξάτμιση
μέχρι την παρασκευή θα εχω στα χεριά μου και το κιτακι του hayabusa απο το Track Miata και δεύτερα μπαίνει μέσα το καμάρι μου 

:tease: :tease: :tease: :tease:

--- End quote ---

Τι εννοείς ρε Αιμίλιε???

Πήρες και τον Ροτρεξ του Ισίδωρου και του Χάρη????
Για ποιο λόγο??????

gianic:
Μεγαλοψυχος ο Κρητικος! Τον λυπηθηκε τον ανθρωπο.

emilmx:
πυρά το τα πράγματα του Ισίδωρου που ειναι χωρίς ηλεκτρονική διαχείριση
και τα πράγματα που ειχε βάλει αγγελία ο Σπύρος (hayabusa) που λείπε μόνο ο rotrex με πλήρη διαχείριση
μπεκ e-manage boumslag zeitronix κτλπ

άπλα μερικά πράγματα θα τα εχω διπλά όπως ιντερκουλερ βάση rotrex ψυγείο λαδιού  :oops:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version