!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (77/300) > >>

haris_nc:

--- Quote from: Liakos on July 12, 2009, 04:46:38 PM ---Σου ριχνω... :P
Φροντισε να εχεις το FL (σε λευκο βεβαιως βεβαιως) μεχρι να τα χιλιασεις. 8) :exaclty:

--- End quote ---

Oxi για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου...... :llol:

option-D:
Eίχα πάει για μπάνιο στο Αυλάκι και εκτός απο τη θάλασσα, κάναμε μπάνιο και στο δρόμο.. Φάγαμε κάτι βρόχες τρελές.. Τώρα ετοιμάζομαι, ετοιμάζω κάμερες, φορτώνω  και το mx γιατι έχουμε σκηνικά..! Έχω και ενα μικρό ταξίδι να κάνω μέχρι την πίστα.. Δεν μπορούσε να τη φτιάξει ο χριστιανός πιο κοντά σε μένα;  :(

Liakos:
Κ εμενα με χαιρετησε μαυρο(σκουροχρωμο τελοσπαντων) NC στη Βουλιαγμενης στο υψος του Σκλαβενιτη....αλλα να πω την αληθεια μου δεν καταφερα να αναγνωρισω ποιος ηταν.... :-[ :-[ Ειμαι κ στραβος τη νυχτα κ οσες φορες κ αν εχω διαβασει το αρθρο του Βαγγελη για τη νυχτερινη οδηγηση δεν εχω ακολουθησει ακομα τις συμβουλες του....  ::-
Εlefas εσυ ησουν?

harry:
εγω ξεκιναω σιγα σιγα....αλλα Μανο μην με  :moutza:   :llol: δεν προλαβα να βαλω τα 15αρια  :oops:.να κανω κ ενα σκουπισμα για να την βρειτε καθαρη  :llol:

option-D:
Ρε Χάρη, τί να βάλεις; Στην πίστα θα τα μοντάρεις πάνω στο αμάξι..
Βάλτα στο πορτ-μπαγκαζ.. 4 χωράνε.. Εγω έρχομαι πάντως με 4 απο Γαλάτσι, μην ερθεις χωρίς λάστιχα, θα ξενερώσεις..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version