!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
dimsabas:
Πολλές και διάφορες. Περισσότερα αναλυτικότερα σιγά-σιγά...
Lef205:
Μιλα γιατι θα βγαλω εγω στη φορα τα ντοκουμεντα :police: 8) O0
Liakos:
Το Σαββατο που ειχαμε παει στην "ιδιωτικη" με το Μανο, γυρνωντας κ αφου εχω μολις στριψει στο φαναρι δεξια για παραλια, πετυχαινω ενα ανθρακι NC κ ενα μαυρο NB.Αρχικα νομισα οτι ηταν παρεα κ εψαξα κ για αλλα τριγυρω αλλα τελικα ηταν τυχαιο το γεγονος.Το NC εμεινε γρηγορα πισω μας κ εγω ακολουθουσα το ΝΒ με το απειρο αρνητικο καμπερ(ειχε χαλαρα -3 μοιρες) σε σβελτο ρυθμο.Εντελως τυχαια η διαδρομη που ακολουθουσαμε ηταν ιδια.Ετσι λοιπον μπηκαμε κ οι δυο με το πλαι στo S της εξοδου της Βουλιαγμενης απεναντι απο το Σκλαβενιτη στο Πανοραμα(κλασικο "hotspot" για οσους το γνωριζουν) ενω μερικες εκατονταδες μετρα μετα εστριψε απο τη Γουναρη σε ενα στενο ανταμιβοντας με για την "παρεα" με ενα ωραιο χειροφρενακι κ πλαγιαστη εισοδο στο στενο. :good:
emilmx:
--- Quote from: dimsabas on July 08, 2009, 06:43:13 PM ---
28. Dimsabas (αν το τουτούνι είναι έτοιμο)
--- End quote ---
να κανονίσεις να είναι έτυμο δάσκαλε θέλω να δω τα μπακετ γιατί μαλών πουλήθηκαν και τα δικά μου καθίσματα :angel: :angel:
σειρά οι αερόσακοι :oops:
κακή επιρροή είσαι γ@μ@το :zalistika: :zalistika:
dimsabas:
Όταν με το καλό δοκιμάσεις το πώς κάθεσαι στα καθίσματα (ο Lef 205 έχασε τη λαλιά του :angel:), τότε θα δεις πόσο εύκολα θα φύγουν τα εργοστασιακά καθίσματα... ;)
--- Quote from: Liakos on July 08, 2009, 07:55:01 PM ---ελπιζω την Παρασκευη το βραδυ να ειμαι μπλοκατος,κοντος κ μονός....
--- End quote ---
ελπίζω την Παρασκευή το βράδυ να είμαι μπλοκάτος (εύκολο), κοντό (μάλλον) και μόνος (πανεύκολο). Και με ζώνες... και με ημισλίκ! Λιάκο, θα λιώσουμε! :P :P :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version