!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (48/300) > >>

harry:
καλα τον sabas τον εχω ικανο να παει να παρει ηλεκτροκολληση και να τις φτιαξει μονος του τις βασεις..... :llol: :llol:

option-D:

--- Quote from: harry on June 30, 2009, 01:20:13 PM ---καλα τον sabas τον εχω ικανο να παει να παρει ηλεκτροκολληση και να τις φτιαξει μονος του τις βασεις..... :llol: :llol:

--- End quote ---

εεεε... Πώς να στο πώ τώρα..  ::-

Κάπως έτσι θα γίνει.. Μόνο που δεν θα τις φτιάξει μόνος του τελείως.. Όπως κι εγω, δεν θα αγοράσει ετοιματζίδηκες όμως..

nmwisima:
Κάτι ΘΑ έχει στον Ασπρόπυργο σε λίγες μέρες και κάποιος θα πρέπει να πάει να το φέρει.

option-D:

--- Quote from: nmwisima on June 30, 2009, 02:31:10 PM ---Κάτι ΘΑ έχει στον Ασπρόπυργο σε λίγες μέρες και κάποιος θα πρέπει να πάει να το φέρει.

--- End quote ---

Aν υπάρχουν ποσοστά επι του προϊόντος, υπάρχει εθελοντής  :angel:

dimsabas:
Λοιπόν, μπήκα τώρα, διάβασα τα καθέκαστα και αντιλαμβάνομαι ότι στον Ασπρόπυργο έχει πίστα για drift (ή προσπαθεί τέλος πάντων), αλλά εγώ έχω καλύτερη, είναι δικιά μου :llol:, πολύ πιο κοντά και βέβαια, τσάμπα. Οπότε αποκλείεται να τραβηχτώ κάπου αλλού (με εξαίρεση τις Αφίδνες).
Κατά τα λοιπά, τα προϊόντα ήρθαν και τα σάλια μου τρέχουν. Προς το παρόν, απολαύστε τα στο πίσω μέρος του οχήματος υποστήριξης...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version