!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
nmwisima:
--- Quote from: xenos on October 07, 2009, 01:40:57 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 07, 2009, 12:32:51 PM ---Το "ημίαιμο" όμως μάλλον είναι άστοχος χαρακτηρισμό
--- End quote ---
ημίαιμο:
1. που γεννήθηκε από γονείς οι οποίοι είχαν φυσικό δεσμό και δεν είχαν συνάψει νόμιμο γάμο· εξώγαμος. ANT νόμιμος
2α. (βιολ., για ζώο ή φυτό) που προέρχεται από τη διασταύρωση διαφορετικών ποικιλιών, ειδών και σπανιότερα γενών.
(χοντροειδέστατος ορισμός, αλλά δόκιμος)
--- End quote ---
Ναι βρε πουλάκι μου, δόκιμος είναι ο όρος που χρησιμοποίησες, η ένστασής μου "(και το αδόκιμος που είπα) αναφέρεται στην ουσία
του ποστ σου και θέλω να πω ότι πλέον το PITCREW δεν θεωρείται πια μπαστάρδεμα αλλα περισσότερο ειδική έκδοση.
Anyway, τώρα ξέρεις, καρατζαφέρης.
Και μια φιλική συμβουλη, με τον Σάμπα, μακριά και αγαπημένοι, τον ξέρω αρκετά χρόνια για να μπορώ ασε βεβαιώσω ότι έχει μόνο κακή επιρροή στους ανθρώπους, κάτι σαν δηλητηριώδης σαλαμάνδρα :llol: :llol: :llol:
xenos:
Toν λεω, τον έχει καταστρέψει πάντως. Έχει βγάλει κοστολόγιο που θά παιρνε S2k.
leonidas11b:
Ναι άλλα δεν με τρελαίνει όσο το μιατάκι μου! :exaclty:
Το μουχού το ζαχάρωνα από μικρός (18-19) και δεν μου άρεσε κανένα άλλο κάρο παρά μόνο το ΜΧ5, στην αρχή ήθελα ΜΚ1 ....... :exaclty:
πολύ παλιό όμως βρε παιδί μου! :P
dimsabas:
Και γω σε αγαπάω! Και για να στο αποδείξω, σου βρήκα κάτι να βάλεις στο blog σου: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/390124/! Θα το έπαιρνα εγώ αλλά είναι αυτόματο κι ως γνωστόν, τα αυτόματα είναι για τους φλούφληδες! :llol:
option-D:
--- Quote from: leonidas11b on October 07, 2009, 02:16:54 PM ---Ναι άλλα δεν με τρελαίνει όσο το μιατάκι μου! :exaclty:
Το μουχού το ζαχάρωνα από μικρός (18-19) και δεν μου άρεσε κανένα άλλο κάρο παρά μόνο το ΜΧ5, στην αρχή ήθελα ΜΚ1 ....... :exaclty:
πολύ παλιό όμως βρε παιδί μου! :P
--- End quote ---
Ναι, τότε όμως ΔΕΝ είχε πολυκυκλοφορήσει το S2000 κι όσοι το είχαν, έκραζαν οτι είναι δύστροπο κλπ γιατι ήταν πολύ extreme για τα χέρια τους..
--- Quote from: dimsabas on October 07, 2009, 02:19:23 PM ---... αυτόματο κι ως γνωστόν, τα αυτόματα είναι για τους φλούφληδες! :llol:
--- End quote ---
Ε, μη με κράζεις.. Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορώ με κοριτσίστικο κόκκινο i10, αυτόματο εννοείται.. Της μικρής, βεβαίως βεβαίως..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version