!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
george 1323:
Εδω εχουμε ιαπωνα με αγγλικη γραμμη.... :P
xenos:
--- Quote from: nmwisima on October 07, 2009, 12:14:42 PM ---Καλό είναι όταν είμαστε λίγο άσχετοι από ΝΑ να μην ανοίγουμε το στόμα μας.
--- End quote ---
Δηλώνω επίσημα ότι είμαι άσχετος από ΝΑ (και σε πολλά άλλα), αλλά εξακολουθώ να το βρίσκω ημίαιμο και άσχημο. οκ τώρα?
Αυτό που δεν σου αρέσει λέγεται "προσωπική άποψη".
dimsabas:
Αχιλλέα μου, και 500 άλογα να έβγαζε και να γύρναγε την Tsukuba σε 1 λεπτό, πάλι έκτρωμα είναι! :exaclty:
nmwisima:
--- Quote from: xenos on October 07, 2009, 12:23:02 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 07, 2009, 12:14:42 PM ---Καλό είναι όταν είμαστε λίγο άσχετοι από ΝΑ να μην ανοίγουμε το στόμα μας.
--- End quote ---
Δηλώνω επίσημα ότι είμαι άσχετος από ΝΑ (και σε πολλά άλλα), αλλά εξακολουθώ να το βρίσκω ημίαιμο και άσχημο. οκ τώρα?
Αυτό που δεν σου αρέσει λέγεται "προσωπική άποψη".
--- End quote ---
Ούτε εμένα με τρελαίνει και σίγουρα δεν θα ξόδευα λεφτά για να το κάνω. ΑΥΤΟ λέγεται προσωπική άποψη.
Το "ημίαιμο" όμως μάλλον είναι άστοχος χαρακτηρισμό για κάτι που τελικά μέσα στα χρόνια έχει εδραιωθεί στην αγορά και στη συνείδηση του κόσμου (του κόσμου που ασχολείται, όχι όλου του πλανήτη, ε;).
Όπως και να έχει, ας μην αναλωθούμε άλλο α συζητάμε -και να διαφωνούμε- για λαμαρίνες.
dimsabas:
Επιτέλους! Και μια φορά που με άφησες ασχολίαστο κι ασχολήθηκες με κάποιον άλλο. Προοδεύεις! :police:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version