!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (285/300) > >>

lathreos:
χρόνια πολλα και απο εμενα Αιμίλιε  :-*

george 1323:
Πολυχρονος κ οτι επιθυμεις Αιμιλιε...

Liakos:

--- Quote from: spoumi on October 06, 2009, 12:07:03 PM ---Το ρεκόρ εγκατάστασης το έχει μόνο ένας εδώ μέσα.. >:- :angel: >:- :angel:

--- End quote ---

#$@#@%&^$@ ρε ^%$@*^&^@$ !!! :P :P :P

Αιμιλιε, μπορει να πεσαμε 2-3 φορες εξω για την ονομαστικη σου γιορτη μιας κ ο Αιμιλιανος δεν ειναι κ πολυ δημοφιλης, αλλα τα ρημαδια τα γενεθλια τα πετυχαμε με την πρωτη. :P :P :P
Χρονια πολλα ρε αγορινα.Πολυχρονος.Να σε χαιρονται οσοι σαγαπανε.

*Πιες ενα ρακακι σημερα το βραδυ κ για μας. :) :)

Manolis:
Χαίρομαι για την συμμετοχή σου εδώ και ειλικρινά εκτιμώ την διάθεση σου για να βοηθήσεις.
Όπως βλέπεις οι συναντήσεις των άστεγων στα παρκινγκ και τις αλάνες-όπως κάποτε είχες πει,τελικά κατάφεραν να σε
κάνουν έστω και διαδικτυακά μέλος τους.Είναι μία πρόοδος αυτή δεν συμφωνείς??

Όσον αφορά την εκδρομή τώρα μιά και το έθιξες
Υπάρχουν παιδιά εδώ που είναι από εκείνα τα μέρη και έχουν ήδη προσφερθεί να συνδράμουν στην διοργάνωση.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να προσ-καλέσω εσένα και όποιον άλλον από το σωματείο επιθυμεί,στην εκδρομή μας
και να δεσμευτώ απέναντι σας ότι δεν πρόκειται να σας ζητηθεί ούτε ένα ευρώ συνδρομής.
Και αυτό-όπως έλεγε κάποτε ένας παλιός πρωθυπουργός-είναι δέσμευση.

Καλή συνέχεια

leonidas11b:
Περιμένω το Σάββατο πως και πως να κάψω τα καινούργια μου ζαντολάστιχα για πίστα!  :P
Το έχω χάσει τελείως απ' ότι καταλαβαίνεται..... :tease:   που να είχα και Σ.Σ.Π. αφού κάθε Σάββατο εκεί είμαι!!! :zalistika:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version