!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (276/300) > >>

jSkyline:
Λοιπον σημερα εκανα μινι-ταξιδακι με ΜΧ ειχα καιρο να το κανω...Γενικα το ελιωσα, το κοντερ εφτασε μεχρι 210 δεν νομιζω να μπορουσε να παει και παραπανω.Εκανα και την διαδρομη απο το χωριο μεχρι το εξοχικο μου, που αποτελειται απο ενα 11αρι στριφτερα χλμ (στην επιστροφη των 11χλμ το εδωσα στον πατερα μου για να οδηγησω το X-Trail με την συρομενη μπαγαζιερα!). Επισης σημερα ανακαλυψα νεα θεση οδηγησης η οποια ειναι πολυ βολικη για ταξιδι, επειδη η κουκουλα φουσκωνει και εγω καθομαι ανετα, βεβαια οταν η ταχυτητα πεφτει περισσευει το κεφαλι μου αλλα στις υψηλες ταχυτητες ειναι τελεια !!!
Στην επιστροφη σταματησα και για ενα καφεδακι στον Αγ.Στεφανο και μετα γυρισα ανοιχτος και σε καθε ευκαιρια χαζοπαντιλικονα κιολας...
Αντε το χαρηκα και παλι για σημερα, το επομενο ΣΚ θα το ξαναβγαλω βολτα !!!

dimsabas:
Για δείτε μια Κεφαλονίτισσα εδώ:
Ellinofreneia,Oikonomeas-Kampourakis VS Kefallonitisa!!!

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτώ πριν παντρευτώ Ληξουριώτισσα; :zalistika: :zalistika: :llol:

xenos:

--- Quote from: spoumi on October 04, 2009, 12:53:19 PM ---μπα μη το λές μιας και το NC φοράει ford >:a >:a

--- End quote ---

Καλά σχετικά με αυτό έχω διαβάσει 156 διαφορετικές παραλλαγές. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια.  :-X

xenos:
Βγάλε ρε συ την ημ/νία-/ώρα από τις φωτό. Σε λίγο θα μας βάλεις και πολαρόιντ.  :llol:

xenos:

--- Quote from: dimsabas on October 05, 2009, 09:21:44 AM ---Για δείτε μια Κεφαλονίτισσα εδώ:

Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτώ πριν παντρευτώ Ληξουριώτισσα; :zalistika: :zalistika: :llol:

--- End quote ---

Παναγία μου! Πονοκέφαλος!  :zalistika:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version