!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
leonidas11b:
Για πρώτη φορά είδα σήμερα το βράδυ στην Λ. Κηφισίας ένα mx5(nb) mazdaspeed orange :o
Το είδα με την άκρη του ματιού μου σε μια προσπέραση μόλις σταματήσαμε δίπλα δίπλα στο φανάρι μου έπεσε το σαγόνι και το κοίταγα καλά καλά όταν έφτασα στον οδηγό μου έπεσαν και τα μαλλιά διότι το οδηγούσε μια κυριούλα :???: με γυαλάκια 8) τρομοκρατημένη ( για άγνωστη αιτία ή από το τρόπο που κοιτούσα το αμάξι της ) ...........................AAAAAXXXX :'(
:tease:
philosopher:
Χμμμμ...
Την επόμενη φορά θα κάτσω δίπλα σε κανα στοκ να δω διαφορές.Έγώ δεν έχω κάνει προς το παρόν καμία αλλαγή στο μιατάκι μου...
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on October 03, 2009, 09:48:51 PM ---Για πρώτη φορά είδα σήμερα το βράδυ στην Λ. Κηφισίας ένα mx5(nb) mazdaspeed orange :o
Το είδα με την άκρη του ματιού μου σε μια προσπέραση μόλις σταματήσαμε δίπλα δίπλα στο φανάρι μου έπεσε το σαγόνι και το κοίταγα καλά καλά όταν έφτασα στον οδηγό μου έπεσαν και τα μαλλιά διότι το οδηγούσε μια κυριούλα :???: με γυαλάκια 8) τρομοκρατημένη ( για άγνωστη αιτία ή από το τρόπο που κοιτούσα το αμάξι της ) ...........................AAAAAXXXX :'(
:tease:
--- End quote ---
Το mazdaspeed τι μοτέρ φοράει? ::-
mx5mk1:
--- Quote from: xenos on October 04, 2009, 12:06:32 PM ---
--- End quote ---
Το mazdaspeed τι μοτέρ φοράει? ::-
[/quote]
mazda νομίζω :llol: (χωρίς να είμαι και σίγουρος)
VasmaV:
1.8 turbo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version