!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (272/300) > >>

philosopher:
Ρε Guys χτες πάρκαρα δίπλα απο ένα RC εκεί που πηγα το βράδυ για φαγητό και φαίνοταν τουλάχιστον 1 πόντο ψιλότερο απο μένα.  :o :o Είναι όντως ψιλότερα? Έχω ακούσει οτι φοράνε ελαφρώς σκληρότερα ελατήρια αλλα μέχρι εκεί.
Φοράγαμε ακριβώς την ίδια διάσταση ελαστικού.

Liakos:
Ναι ειναι ψηλοτερα λογω οροφης.

Basilmx5:
Και καταλαβες τον ενα ποντο ρε θηριο?

Αν κοιταξες την οροφη ειναι ισως οπτικο το θεμα..
Αν το εβαλες τοσο διπλα που ο καθρεφτης σου ηταν πιο χαμηλος τοτε κατι αλλο συνεβει..οτι εισαι πιο χαμηλος εσυ ή η ασφαλτος εκει ηταν πιο κατω :P

philosopher:
Ήταν ο καθρέπτης πιο χαμηλά και το πίσω μέρος πιο χαμηλά, όλα γενικώς ήταν πιο χαμηλά  :P :P :P
Δεν ήταν άσφαλτος ήταν κλειστό parking με το γνωστό γλυστερό οδόστρωμα, δε νομίζω να είχαμε απο κει υψομετρική διαφορά!!

Basilmx5:

--- Quote from: philosopher on October 03, 2009, 09:24:39 PM ---Ήταν ο καθρέπτης πιο χαμηλά και το πίσω μέρος πιο χαμηλά, όλα γενικώς ήταν πιο χαμηλά  :P :P :P
Δεν ήταν άσφαλτος ήταν κλειστό parking με το γνωστό γλυστερό οδόστρωμα, δε νομίζω να είχαμε απο κει υψομετρική διαφορά!!

--- End quote ---
Aν ο καθρεφτης σου ηταν πιο χαμηλα σημαινει οτι εισαι πιο χαμηλωμενος απο ελατηρια...
Το soft top με το rc οντως εχουν υψομετρικη διαφορα 1240mm με 1250mm αντιστοιχα αλλα αυτο στον ουρανο(απτην μεση κ πανω) οχι οτι το nc ειναι πιο χαμηλωμενο κατα 1ποντο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version