!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
nmwisima:
Ο Τheo πήρε το όπλο του! :D
Έσβησε τα αστεία μας, χάλασε τις μουσικές μας κουβέντες, αναστάτωσε το Μπλα-Μπλα
και κλείδωσε το 15ήμερο GroupBuy της μιας ημέρας :llol: :llol: :llol: :llol:
:good: :good: :good:
xenos:
Για όλα τα υπόλοιπα οκ, αλλά γι αυτό:
--- Quote from: *Diavolokoritso* on October 02, 2009, 02:29:03 PM ---Άρχισε να κόβει το τιμόνι του προς τα πάνω μου, για να τρομοκρατηθώ και να αρχίσω να κλαίω!!! ουαααααααααααα :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Επειδή η μλκία δεν αργεί να γίνει, σηκώνεις το κινητό σου και παίρνεις το 100, τους τα καθέκαστα και πράττουν σχετικά. :police:
Spyrosmx:
Η αληθεια ειναι οτι ακομα σε αυτο το θεμα πρωτοτυπουμε ! Η δεξια λωριδα ειναι 'ταχειας κυκλοφοριας ' κ η αριστερη >60 !
mx5mk1:
--- Quote from: emilmx on October 02, 2009, 03:13:20 AM ---και εγώ μαζί σας είμαι :P :P
άλλα τώρα πάω για ποτάκι και το πρωί να φτιάξω το μιατακι :P :P
πάρε και λίγη ποιότητα
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EjzP7gjVAyI&feature=PlayList&p=54B10959781169F9&index=0[/youtube]
--- End quote ---
:good: :good:
Theo:
--- Quote from: nmwisima on October 02, 2009, 04:09:05 PM ---Ο Τheo πήρε το όπλο του! :D
Έσβησε τα αστεία μας, χάλασε τις μουσικές μας κουβέντες, αναστάτωσε το Μπλα-Μπλα
και κλείδωσε το 15ήμερο GroupBuy της μιας ημέρας :llol: :llol: :llol: :llol:
:good: :good: :good:
--- End quote ---
παιδες μετεφερα αρκετα μηνυματα στο μπλα μπλα αλλα και μερικα σβηστηκαν.Θα σας παρακαλουσα οτι αστειο θελετε να γραψετε (αφορα ΟΛΟΥΣ μας) να τα κανετε quote στο μπλα μπλα. Δεν ειναι ωραιο να χαλαει ενα τοπικ απο αστεια μηνυματα και εμοτικονς. Σε ολους μαρεσουν τα αστεια και να πειραζουμε τους φιλους μας αλλα αν παει καποιος να διαβασει ενα τοπικ, να μαθει 5 πραγματα χανει τη μπαλα οταν ειναι γεματο απο ασχετα με το θεμα μηνυματα. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version