!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (260/300) > >>

Neko:
Για μενα πρεπει να πεις ποιος ειναι ετσι ωστε να μην την πατησει κανενας αλλος απο εμας >:a Πιστευω ειναι η καλυτερη τιμωρια γι αυτους :good:

xenos:

--- Quote from: teooik on September 30, 2009, 06:02:32 PM ---ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
...
Βγαινει εξω αυτος που ειχε το μαγαζι και παει και κοβει τα καλωδια της σειρηνας!!!  :???: :Ο  :zalistika: :zalistika: >:-

--- End quote ---

:llol: :zalistika: Αφού δεν πήρε κανά σφυρί να τη σπάσει πάλι καλα!!!

--- Quote from: XrhstosZ on September 30, 2009, 06:41:07 PM ---εθεαθη μκ1 με μουρη astin martin εξω απο το balux (δν ειχα φωτογραφικη για φωτο και 8α φαινοταν αθλια απο το κιν), προσεγμενο αλλα λιγο περιεργο :)

--- End quote ---

Το έχω δει. Καλύτερα να μην το είχα δει...  :punish:

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on October 01, 2009, 12:34:01 PM ---
--- Quote from: xenos on October 01, 2009, 12:24:03 PM ---
Να σεβόμαστε μια ζάντα? Οκ, το άκουσα και αυτό!  :-X

--- End quote ---

Την Ιστορία της φίλε μου!
Υποθέτω ότι θα έχει τοποθετηθεί σε αρκετά Ντριφτ καρς και αυτό την κάνει διαφορετική από τις άλλες!(ΜΑΛΛΟΝ) :P

--- End quote ---

Λεωνίδα σέβομαι μόνο ανθρώπους που μου έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν, τπτ άλλο.

--- Quote from: nmwisima on October 01, 2009, 12:42:26 PM ---Ναι ρε xeno, για ζάντα μιλάω, δεν το εννοώ σοβαρά. ;)
Τέλος πάντων, όσο σοβαρά μπορεί να ειπωθεί για μια ζάντα :exaclty: :exaclty:

--- End quote ---

Έτσι το δέχομαι περισσότερο Αχιλλέα.  ;)

leonidas11b:

--- Quote from: xenos on October 01, 2009, 01:58:34 PM ---
Λεωνίδα σέβομαι μόνο ανθρώπους που μου έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν, τπτ άλλο.

--- End quote ---

Ρε μην τα παίρνεις όλα της μετρητής λες να μιλάω σοβαρά!!!!!!!!! :punish:

Υ.Σ.  Τα λέμε το απογευματάκι! :P

dimsabas:
Αυτό είναι σε καλή τιμή κι είναι και CC. Αν βέβαια περιμένεις να συναντήσεις 170 άλογα... :moutza: :llol: :llol: :llol:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/386988/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version