!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (259/300) > >>

teooik:
Philosopher: Αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει μεσα στο καπο ενα διακοπτακι που να κλεινει το immobilizer? 'Η στην τελικη ας εβγαζε τον πολο της μπαταριας.. Ελπιζω τουλαχιστον αυτα να καλυπτονται στην εγγυηση γιατι αν ειναι να πληρωσω κ αλλα.........

Υ.Γ: Η μπαταρια καλυπτεται στην εγγυηση? Αν ναι, θα πρεπει να αρχισω να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο!  :zalistika:

option-D:

--- Quote from: teooik on September 30, 2009, 06:02:32 PM ---Βγαινει εξω αυτος που ειχε το μαγαζι και παει και κοβει τα καλωδια της σειρηνας!!!  :???: :Ο  :zalistika: :zalistika: >:-

--- End quote ---

Kαλά ρε, σε ποιόν πήγες; Εν τω μεταξύ εγώ ήμουν στο μαγαζί κι άκουγα ένα συναγερμό συνέχεια να βαράει αλλά πού να ήξερα οτι είναι ο δικός σου..;

Επίσης, για να σταματήσει ο συναγερμός θα μπορούσε απλά να τον απενεργοποιήσει απο το κουτάκι.. Τόσο απλά..
Στείλε μου με ΠΜ σε ποιόν πήγες (αν και φαντάζομαι)..
Εύχομαι να μην έχεις άλλα προβλήματα και να λυθεί εύκολα και ανέξοδα το θέμα σου..

philosopher:

--- Quote from: teooik on September 30, 2009, 07:02:21 PM ---Philosopher: Αν δεν κανω λαθος, δεν υπαρχει μεσα στο καπο ενα διακοπτακι που να κλεινει το immobilizer? 'Η στην τελικη ας εβγαζε τον πολο της μπαταριας.. Ελπιζω τουλαχιστον αυτα να καλυπτονται στην εγγυηση γιατι αν ειναι να πληρωσω κ αλλα.........

Υ.Γ: Η μπαταρια καλυπτεται στην εγγυηση? Αν ναι, θα πρεπει να αρχισω να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο!  :zalistika:

--- End quote ---

Έπεσες σε βαρύ μαστόρι γιαυτό, δε μπορεί να ασχολείται με μλκιες δικοπτάκια και τέτοια, δίνει μόνιμη λύση!!!

Liakos:
Eγγυηση για την μπαταρια μην περιμενεις...

Basilmx5:
Μα καλα αφου το εκανε αυτο πως του πληρωσες κ την μπαταρια?
Μου θυμισε εικονα "Λυνω μηχανη, δενω μηχανη κ αν εχουν μεινει κ μερικες βιδες εξω δε πειραζει.. τα πεταμε.."  :llol: :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version