!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
teooik:
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Σημερα το πρωι παω να παρω το αμαξι μου, τιποτα..νεκρη η μπαταρια! (Να θυμισω ειναι μοντελο του 07)
Ερχεται ενας ενοικος της πολυκατοικιας, το βαζουμε μπροστα με καλωδια- και απο τοτε δε σταματησε ο συναγερμος/immobilizer να χτυπαει!
Το παω γρηγορα σε ενα κοντινο ηλεκτρολογο..Μετραει τη μπαταρια, μου λεει ειναι νεκρη.
Βαζουμε αλλη μπαταρια και με το που το βαζω μπροστα παλι αρχιζει το immobilizer να βαραει..
Και εκει ειναι η αποκορυφωση....: Βγαινει εξω αυτος που ειχε το μαγαζι και παει και κοβει τα καλωδια της σειρηνας!!! :???: :Ο :zalistika: :zalistika: >:-
Και του λεω τι κανεις εκει? Και μου απαντα, σηκωσαμε τη γειτονια στο ποδι!!!! :-X Εμεινα καγκελο! Για ενα λεπτο δεν ενιωθα τιποτα και το μονο που σκεφτομουν ειναι με ποιον τροπο να πεθανει...
Αφου βριστηκαμε για κανα τεταρτο, πηρα τον chrisalex τηλ. Με καθυσηχασε λιγο κ αυριο πρωι θα παω στον Καλογριτσα για να το δουμε... Και απο ολη αυτη την ιστορια, πληρωσα 90 ευρω για μια μπαταρια (που στην τελικη δεν ξερω καν τι σκατα ειναι),και για να μου κοψει τα καλωδια..ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Σορρυ αν αυτα που γραφω δε βαζουν πληρες νοημα, αλλα ειμαι ακομα συφιλιασμενος!
Liakos:
--- Quote from: teooik on September 30, 2009, 06:02:32 PM ---Για ενα λεπτο δεν ενιωθα τιποτα και το μονο που σκεφτομουν ειναι με ποιον τροπο να πεθανει...
--- End quote ---
Να βαλουμε poll? Ή βρηκες τροπο? :P >:- >:-
Τι να πω...Ο'τι να'ναι...Θα αρχισω να κοιταω οικοπεδακια προς Σεληνη μερια γτ ο πλανητης δεν παει καθολου καλα τα τελευταια χρονια.
dimsabas:
Βασικά εσύ φταις που του έδωσες τα 90 ευρώ. Αφού θα χρειαστεί να τα πληρώσεις (λιγότερα ή περισσότερα) για να επιδιορθώσεις τη βλάβη που προξένησες. Έπρεπε να του τα κρατήσεις λοιπόν! :-\
dimsabas:
--- Quote from: gianic on September 30, 2009, 03:19:41 PM ---
--- End quote ---
Βρε Γιαννάκη, αφού σου είπα ότι δεν την οδήγησα... :llol: :llol: :llol:
leonidas11b:
--- Quote from: teooik on September 30, 2009, 06:02:32 PM ---................που σκεφτομουν ειναι με ποιον τροπο να πεθανει...
Αφου βριστηκαμε για κανα τεταρτο, πηρα τον chrisalex τηλ. Με καθυσηχασε λιγο κ αυριο πρωι θα παω στον Καλογριτσα για να το δουμε... Και απο ολη αυτη την ιστορια, πληρωσα 90 ευρω για μια μπαταρια (που στην τελικη δεν ξερω καν τι σκατα ειναι),και για να μου κοψει τα καλωδια..ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Σορρυ αν αυτα που γραφω δε βαζουν πληρες νοημα, αλλα ειμαι ακομα συφιλιασμενος!
--- End quote ---
Δεν έπρεπε να τον πληρώσεις να τον σκοτώσεις έπρεπε!
Να μου πεις που βρίσκεται να μην πάω ρε συ........ :P
ΤΡΑΓΙΚΟΣ τίποτε άλλο απλά τραγικός και άσχετος ο τύπος!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version