!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
gianic:
Εν μερη συμφωνω με τον Αχιλλεα, αλλα να πω και κατι αλλο.
Η πολιτικη πεποποιθεση ειναι προσωπικη και κοινωνικη ευθυνη. Οι πολιτικη πηγαζει μεσα απ ολους μας και εκλεγονται αυτοι που αντιπροσωπευουν τη δικη μας καταντια.
Το να συζηταμε τα χαλια μας σαν πολιτικοποιημενος λαος χωρις ακροτητες και φανατισμους εγω το βρισκω απολυτα υγιες.
Το να γραψει καποιος: " Πασοκαρα ολε ολε, θα σας σκισουμε κλπ ή τα αντιστοιχα φιλογαλαζια συνθηματα, εξυπακουεται οτι ο ιδιος θα θεωρηθει γελοιος, γραφικος και με IQ μπαμπουινου.
nmwisima:
To ίδιο είναι Δημήτρη μου.
Εθνικά ζητήματα για τα οποία αν ανοίξουμε κουβέντα και παραδειγματος χάρη, αποδειχθεί κάποιος φίλος της Χρυσής Αυγής μπορεί κάποιος άλλος
που χει φάει ξύλο σε μια πορεία να τον βρίσει (στην καλύτερη) ή να τον χτυπήσει σε κάποια συνάντηση.
Ή το αντίθετο, να πει κάποιος κάτι που θα ερεθίσει κάποιον εθνικόφρονα και αυτός να του κάψει το αυτοκίνητο ή να του τη στήσει με τα άλλα σκινχεντάκια για να το δείρουν.
Τα θέλουμε αυτά τα πράγματα στο φόρουμ μας??? Δεν νομίζω.
option-D:
--- Quote from: dimsabas on September 29, 2009, 03:00:07 PM ---Καλά, τώρα που υπάρχει η Αγία Μαρίνα, όπου μπορείς να παίζεις για 4-5 ώρες με 20 ευρώ, δεν αφήνετε το Σέσι (και τους λακούβες του και τα παρακείμενα σπίτια και μοναστήρι) στην ησυχία του/τους; Νομίζω ότι θα βελτιωθείτε πολύ περισσότερο οδηγικά, αφού είναι πιο ουσιαστική προπόνηση και το κόστος δεν είναι απαγορευτικό. Περί ορέξεως βέβαια... :angel:
--- End quote ---
Ναι Δημήτρη, δεν είναι απαγορευτικό σαν χρήση της πίστας ΑΛΛΑ... Πρέπει να έχεις στανταρ μια δεύτερη τετράδα ζάντες, όρεξη για βάλε- βγάλε τις ζάντες, την προετοιμασία που πρέπει να κάνεις στο αμάξι και να είσαι διατεθειμένος να (χτύπα ξύλο) αποδεχθείς μια στραβή ή (αυτό σίγουρα) να σκίσεις το αμάξι σου.. Ε, το Σέσι ΔΕΝ τα ζητάει αυτά.. Είναι πολύ πιο ελεγχόμενο.. Σκέψου επίσης οτι στο Σέσι πάνε κατά κύριο λόγο τα NC λόγω.... νεότητος.. Για να τα δούμε να γυρνάνε στην Αγ. Μαρίνα έχουμε μέλλον..
Έχουμε και τον πρώτο που θα δοκιμάσει όμως (Σίμος), έχει και το 2.0.. Πήγαινε Σίμο και δοκίμασε, θα σ' αρέσει.. Εκτός αν θες να περιμένεις για το μεθεπόμενο Σάββατο, να πάμε μαζί.. Η πίστα είναι μικρή αλλά τεχνική.. Μην έχεις αμφιβολίες για το αν χωράει το αμάξι μέσα κλπ.. Έχω πετύχει πολύ δυνατό 350Z να μην ισιώνει εκεί μέσα..
--- Quote from: xenos on September 29, 2009, 03:56:12 PM ---Νομίζω ότι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα και εξηγούμαι...
Στο σέσι μπορείς να πας και χαζογλυστρώντας να μάθεις πολλά πράγματα σχετικά με το πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητό σου σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης. Αυτό πέρα από τη χαζοχαρά που σου προσφέρει, σε βοηθά στο δρόμο να σου βγαίνουν πιο αβίαστα οι διορθώσεις. :good:
Σχετικά με πίστα συμφωνώ ότι και αυτή βοηθάει ΑΛΛΑ η συγκεκριμένη είναι υπερβολικά κλειστή και δε νομίζω ότι κάνει για οδήγηση με γραμμές, αλλά ούτε και για ντριφτ μιας και δεν τοποθετείται εύκολα το αυτοκίνητο. Τώρα αν θέλεις να το ξεσκίζεις στα χειρόφρενα είναι άλλου μητροπολίτη ευαγγέλιο.
--- End quote ---
Ξένο, η Αγ. Μαρίνα για γραμμές όχι, για drift ναι.. Δεν μπήκες με το αμάξι σου μέσα για να δεις, ούτε καν ως συνοδηγός σε άλλον.. Όταν λοιπόν ΠΑΣΧΟΥΜΕ απο πίστες, καλή είναι για προπονησούλα κι η Santa Marina..
xenos:
--- Quote from: option-D on September 30, 2009, 08:06:56 AM ---Ξένο, η Αγ. Μαρίνα για γραμμές όχι...
--- End quote ---
ok! :)
--- Quote from: option-D on September 30, 2009, 08:06:56 AM ---... για drift ναι..
--- End quote ---
ok, ως amateur θα κρατήσω μία πισινή. :-X
--- Quote from: option-D on September 30, 2009, 08:06:56 AM ---Δεν μπήκες με το αμάξι σου μέσα για να δεις, ούτε καν ως συνοδηγός σε άλλον..
--- End quote ---
Γυρνούσες εσύ ασταμάτητα σαν τρελός και δεν με είδες. Μπήκα στο αυτοκίνητο του Λιάκου. ;)
Από μέσα λοιπόν είδα ότι το αμάξι δεν πολυβολεύεται και πετάει απίστευτα μούτρα.
--- Quote from: option-D on September 30, 2009, 08:06:56 AM ---Όταν λοιπόν ΠΑΣΧΟΥΜΕ απο πίστες, καλή είναι για προπονησούλα κι η Santa Marina..
--- End quote ---
Εγώ δεν κατηγόρησα την πίστα, ούτε αυτούς που πάνε σε πίστα αφου και μένα μου αρέσει, απλά είπα τη γνώμη μου για 2 διαφορετικά πράγματα. ::-
Spyrosmx:
Kαι αφου ηρεμησαμε απο το πολυ καλο τριημερο στην Ιτεα , οπου πραγματοποιηθηκε το 33ο Rally ΕΛΠΑ...ποσταρω το βιντεακι για να παρεται μια πρωτη 'γευση'
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dRnzbPB-Yps&feature=player_embedded[/youtube]
Στο βαθρο ανεβηκαν οι 1.Παπαδημητριου 2.Basso 3.Fontana
Nα θυμησω ομως κ κατι πιο ενδιαφερον...
Σημερα πραγματοποιειται στο Καρτοδρομο ο 6ος γυρος D1 & GP απο την Start Line :angel:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version