!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
nmwisima:
--- Quote from: VasmaV on September 29, 2009, 05:22:49 PM ---please μην ξεκινήσει κουβέντα για ομάδες... :)
--- End quote ---
Eχεις απόλυτο δίκιο, αλλά να μου επιτρέπεται μια παρατήρηση, θα ήθελα την ίδια αντιμετώπιση
και για τις πολιτικές συζητήσεις. Παράκληση είναι αυτή.
Manolis:
--- Quote from: nmwisima on September 29, 2009, 07:09:57 PM ---
--- Quote from: VasmaV on September 29, 2009, 05:22:49 PM ---please μην ξεκινήσει κουβέντα για ομάδες... :)
--- End quote ---
Eχεις απόλυτο δίκιο, αλλά να μου επιτρέπεται μια παρατήρηση, θα ήθελα την ίδια αντιμετώπιση
--- End quote ---
Απόλυτα σωστός Αχιλλέα
lathreos:
--- Quote from: nmwisima on September 29, 2009, 07:09:57 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Πολύ του μπαίνεις του δασκαλου ρε παιδί μου >:-
nmwisima:
Είναι πολύ σημαντικό αυτό που λέω, διότι υπάρχουν πολύ βαθιά ριζωμένα στερεότυπα στα πολιτικά ζητήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε αέναες συζητήσεις και σε ακραίες αντιδράσεις.
Εδώ είμαστε μαζεμένοι και συζητάμε για το κοινό μας σημείο, το Μχ5 και τα αυτοκίνητα γενικότερα.
Πολλοί μπορεί να κάνουν και περισσότερη παρέα, αλλά αυτό είναι επιλογή τους επειδή βρήκαν και αλλα κοινά σημεία.
Ας κρατήσουμε τις πολιτικές συζητήσεις για εκεί, διότι μπορεί εμένα ο πατέρας μου να έχει σκοτωθεί στο πολυτεχνείο ή να έχει βασανιστεί στην εξορία και αν κάποιος δηλώσει εδώ μέσα χουντικός στο επόμενο track-day εγώ να τον σφάξω. Ή το αντίθετο.
dimsabas:
Αν και νομίζω ότι κάτι που βρίσκουμε ενδιαφέρον θέλουμε να το μοιραστούμε με αυτούς που αγαπάμε/σεβόμαστε/μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες, ας γίνει όπως το θέλει ο Αχιλλέας, σίγουρα θα διασφαλίσει περισσότερη ηρεμία από ότι αν γίνει όπως λέω εγώ. Πάντως, δε νομίζω ότι έχει γίνει ποτέ πολιτική συζήτηση εδώ μέσα. Μάλλον εννοείς εθνικά ζητήματα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version