!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (239/300) > >>

jSkyline:
Aαααα...και μια και μιλαμε για αμαξια που ξεχωριζουν...Ελ.Βενιζελου χθες βραδυ το αμαξι του Σπυρου τοσο καθαρο ΜΧ και με 17αρια που γυαλιζουν απο το χλμ !!! Bλεπετε πλεον δεν μου ξεφευγει κανενας οπου και αν βρισκεται!!!

george 1323:

--- Quote from: jSkyline on September 23, 2009, 12:21:49 PM ---Aαααα...και μια και μιλαμε για αμαξια που ξεχωριζουν...Ελ.Βενιζελου χθες βραδυ το αμαξι του Σπυρου τοσο καθαρο ΜΧ και με 17αρια που γυαλιζουν απο το χλμ !!! Bλεπετε πλεον δεν μου ξεφευγει κανενας οπου και αν βρισκεται!!!

--- End quote ---
Λιγο πριν την εκλησια το ειδες,εχει εκει φωλια..... :llol:

emilmx:

--- Quote from: jSkyline on September 23, 2009, 12:21:49 PM ---Aαααα...και μια και μιλαμε για αμαξια που ξεχωριζουν...Ελ.Βενιζελου χθες βραδυ το αμαξι του Σπυρου τοσο καθαρο ΜΧ και με 17αρια που γυαλιζουν απο το χλμ !!! Bλεπετε πλεον δεν μου ξεφευγει κανενας οπου και αν βρισκεται!!!

--- End quote ---
καλα πρέπει να δείτε το Σπύρο να το πλένει .... :llol: :llol: :llol: :llol:

υ.γ ήρθε και το ψυγείο :tease: :tease: :tease:

Spyrosmx:

--- End quote ---

Pε παλιανθρωπε...περνας απ'τα μερη μας κ δεν ειδοποιεις ?! Μηπως μας κατασκοπευεις ? :police: :llol: Η αληθεια ειναι οτι ειχα γυρισει απο πλυσιμο !
Επ' ευκαιριας θελω να κανω ενα δωρακι στον αγαπητο Δασκαλο (ετσι...λογω της εναρξης της νεας σχολικης περιοδου :llol)

Μην με banaρετε  :angel: Μπηκαν για πλακα κ θα βγουν συντομα ! Τωρα μπορειτε να ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΤΕ  :guns:

leonidas11b:

--- Quote from: Spyrosmx on September 23, 2009, 06:10:54 PM ---

Μην με banaρετε  :angel: Μπηκαν για πλακα κ θα βγουν συντομα ! Τωρα μπορειτε να ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΤΕ  :guns:

--- End quote ---

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :punish: :punish: :punish: :punish:
 :zalistika:
 :axe:
 :argue:
 :grrrrrr:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version