!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (238/300) > >>

Liakos:
Τελικα δε λεει το customization...Δε μπορεις να κανεις τπτ undercover...

Ανταλλασεται Copper Red NC με μαυρες ζαντες κ διαφορα καλουδια εναντι Galaxy Gray καραστοκ... :P

emilmx:

--- Quote from: Liakos on September 23, 2009, 02:46:56 AM ---Τελικα δε λεει το customization...Δε μπορεις να κανεις τπτ undercover...

--- End quote ---
και εγώ έχω τα ίδια προβλήματα φίλε
και εδώ χάνια ειναι ακόμα χειρότερα δεν κυκλοφορούν και άλλα μχ Crystal Blue Metallic :P :P

άλλα άμα χρειαστεί περνώ κάνα δανικό  :P :P

dimsabas:
Τα ινδικά βιντεάκια είναι πώρωση... αλλά κάπου εδώ θα υπάρχει παρέμβαση άνωθεν, οπότε λέω να αφήσω την ουρίτσα μου απέξω. :tease:

dimsabas:
Και κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Δημήτρη-Tsekos86 για την αγαστή μας συνεργασία αναφορικά με μια αγοραπωλησία και να του ευχηθώ ασφαλή κι απολαυστικά χιλιόμετρα με τη βασίλισσα Όλγα. :good:

xenos:

--- Quote from: Liakos on September 23, 2009, 02:46:56 AM ---Τελικα δε λεει το customization...Δε μπορεις να κανεις τπτ undercover...

Ανταλλασεται Copper Red NC με μαυρες ζαντες κ διαφορα καλουδια εναντι Galaxy Gray καραστοκ... :P

--- End quote ---

Θα σου έδινα το δικό μου αλλά έχω αλλάξει τα φλασάκια οπότε δεν είναι στοκ!  :llol: :tease:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version