!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (232/300) > >>

jSkyline:

--- Quote from: MANT on September 21, 2009, 12:42:58 PM ---
--- Quote from: xenos on September 20, 2009, 11:08:21 PM ---Παρατηρώ τις γάτες και το συμπέρασμα είναι:
Η 1η εντάξει είναι κουκουρούκου, την παίρνει πολύ ανοιχτά και την κάνει σε άλλο δωμάτιο ΑΛΛΑ μεταξύ των 2 υπολοίπων:
-η 1η μπαίνει κλειστά και με παραπάνω γκάζι με αποτέλεσμα πολύ υποστροφή, ενώ
-η 2η μπαίνει καλύτερα και με λογικό γκάζι και έτσι κρατάει καλύτερα τον έλεγχο, επιταγχύνει περισσότερο στην έξοδο και περνάει μπροστά.

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ?????????????
Πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- End quote ---
Εγω παντως παρατηρω οτι η πρωτη γατα εχει μεγαλη διαφορα νοημοσυνης απο τις αλλες 2, οχι μονο καταφερε να ειναι ο νικητης της μονομαχιας αλλα δεν ηταν τοσο ηλιθια να περασει μεσα απο την τρυπα που με το ζορι χωρουσε...

xenos:

--- Quote from: jSkyline on September 21, 2009, 01:24:22 PM ---Εγω παντως παρατηρω οτι η πρωτη γατα εχει μεγαλη διαφορα νοημοσυνης απο τις αλλες 2, οχι μονο καταφερε να ειναι ο νικητης της μονομαχιας αλλα δεν ηταν τοσο ηλιθια να περασει μεσα απο την τρυπα που με το ζορι χωρουσε...

--- End quote ---

Ίσως οι άλλες κόβουν δρόμο όμως...  ::-

emilmx:
και το e-manage είναι πάνω λέμε
ένα θεματακι παρουσιάστηκε με το Zeitronix άλλα θα λυθεί σύντομα....

το ψυγείο περιμένω γα@#$@#$@#$@# την τύχη μου  >:a >:a

zoid:
«Λουκέτο» σε πέντε ασφαλιστικές εταιρίες.....

http://www.skai.gr/articles/news/finance/%CE%9D%CE%AD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD/

lathreos:

--- Quote from: nmwisima on September 21, 2009, 06:46:20 PM ---Αν σε ενδιαφέρει πάντως Κώστα εμένα δεν μου αρέσει ούτε το σχέδιο ούτε η διάσταση.
 :llol: :llol: :llol:

Μου αρέσει όμως το χρώμα! :exaclty:

--- End quote ---

Αφιερωμένο στον Αχιλλέα  :punish:

Stavros Livukos - Skase ,Skase

:tease:  :tease:  :tease:  :llol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version