!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#2]

<< < (226/300) > >>

dimsabas:
Δε σου είπαν τίποτα για τα μπάκετ; Σε ιδιωτικό πήγες;

jSkyline:

--- Quote from: Liakos on September 18, 2009, 09:21:46 PM ---Πως αλλαξαν οι καιροι ετσι? Πισω στο '01 τα λευκα "ξεμεναν" στοκ ακομα κ μεχρι την αλλαγη του μοντελου.Στο '09 ακομα κ κουβαδακια σαν το smart πουλανε σαν τρελα σε λευκο.Πηρα λευκο αμαξι αρα ειμαι σπορ κ ψαγμενος. :moutza: μ@λ@κ@ Ελληνα....

--- End quote ---
Δεν συμφωνω σε αυτο, τα ιαπωνικα αμαξια ανεκαθεν πουλουσαν σε λευκο, NSX και 300ΖΧ εγω δεν μπορω να τα διανοηθω σε αλλο χρωμα περαν του λευκου. Αρα οχι :moutza: στον Ελληνα αλλα σε ολους τους καραγκιοζοευρωπαιους που ποτε δεν εμαθαν να βγαζουν σοβαρα σπορ αμαξια και ακομα και στο χρωμα πρεπει να μιμηθουν του Ιαπωνες για να φτιαξουν κατι σωστο. Τοσα χρονια στην Ευρωπη ειχαμε το ασημι που ειναι λες και πηρες ενα γκρι αμαξι και το εβαλες για πλυσιμο. Ειχαμε στο παρελθον 2 ασημι αμαξια Α4 και Corolla και τα 2 τα απεχθανομουν (και το X-Trail εδωσα μαχη για να το παρουμε σε μαυρο αλλα τελικα καταληξαμε στο πολυφορεμενο ανθρακο-ασημι, ας ειναι...)

nmwisima:

--- Quote from: jSkyline on September 19, 2009, 09:56:13 AM ---
--- Quote from: option-D on September 19, 2009, 01:34:57 AM ---Πας στο άχρηστο το Κολωνάκι για ποτό και το πληρώνεις χρυσό ρε π00στη μου..
Δεύτερη φορά που την τρώω τη ρημάδα, οπότε και δεν ξαναπατάω ποτέ των ποτών..  :grrrrrr:
Ρε Αχιλλέα, πόση ώρα κάνεις κάθε μέρα για να βρεις να παρκάρεις σε μέρος που να επιτρέπεται;

--- End quote ---
Πανω απο 10 λεπτα δεν χρειαζεσαι για να παρκαρεις στο Κολωνακι απλα πρεπει να πας μετα τις 10 που επιτρεπεται το παρκαρισμα. Οταν ημουν φανταρος εκει, πολλες φορες πηγαινα βραδακι με το αμαξι το παρκαρα καπου εκει και εφευγα στις 6.30 που τελειωνα την υπηρεσια μου, εφαγα μονο μια κληση μια φορα που το ειχα παρκαρει κατα τις 9.40 και η κληση ελεγε πανω 9.50 και λεω για 10 λεπτα ρε γμτ μου την εκοψαν!

--- End quote ---

Λοιπόν, η στάθμευση είναι 9 το πρωί με 9 το βράδυ. όχι 10. Κάτι άλλο θα είχες κάνει.
Πιθανότατα όπως και ο μάνος θα άραξες σε μέρος που είναι για κατοίκους.

να θυμάστε ΜΠΛΕ διαγράμμιση για κατοίκους, λευκή για θέση με κάρτα.
Εχει και ταμπέλες 3-4 σε κάθε δρόμο, απλά έχετε το νου σας και θα τις δείτε.
Ελάχιστες καβάτζες, αλλιώς ΛυΚΑΒΗΤΌς.

Καλά ρε Μάνο, αφού κατέβηκες γιατί δεν μου πες να πάρεις τη ζάντα σου πω έχω στο πορτμπαγκάζ μου??????????????

option-D:
Γιατί, ήξερα πού μπορεί να είσαι; Αλλά και πάλι, προτιμώ να βρεθούμε καμιά μέρα μόνοι μας, να πούμε και καμιά βλακεία για το Σάμπα..

O0

dimsabas:
Ουστ ρε κάγκουρες που θα πείτε καμιά βλακεία για μένα. http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-6d673734d64aeb99f0bda1ad4bbf980a.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version