!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#2]
dimsabas:
Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι θα έχει τις καβάτζες του και θα παρκάρει στο άψε-σβήσε;
Όσο για το ποτό στο Κολωνάκι, δε θυμάσαι το παλιό λαϊκό άσμα Λαός και Κολωνάκι; :llol: Τι τα θέλεις; Εμείς είμαστε παιδιά του λαού, όχι σα μερικούς-μερικούς! :llol:
dimsabas:
Ο Option-D κάνει διάδρομο:
jSkyline:
--- Quote from: option-D on September 19, 2009, 01:34:57 AM ---Πας στο άχρηστο το Κολωνάκι για ποτό και το πληρώνεις χρυσό ρε π00στη μου..
Δεύτερη φορά που την τρώω τη ρημάδα, οπότε και δεν ξαναπατάω ποτέ των ποτών.. :grrrrrr:
Ρε Αχιλλέα, πόση ώρα κάνεις κάθε μέρα για να βρεις να παρκάρεις σε μέρος που να επιτρέπεται;
--- End quote ---
Πανω απο 10 λεπτα δεν χρειαζεσαι για να παρκαρεις στο Κολωνακι απλα πρεπει να πας μετα τις 10 που επιτρεπεται το παρκαρισμα. Οταν ημουν φανταρος εκει, πολλες φορες πηγαινα βραδακι με το αμαξι το παρκαρα καπου εκει και εφευγα στις 6.30 που τελειωνα την υπηρεσια μου, εφαγα μονο μια κληση μια φορα που το ειχα παρκαρει κατα τις 9.40 και η κληση ελεγε πανω 9.50 και λεω για 10 λεπτα ρε γμτ μου την εκοψαν!
dimsabas:
Ξέρω ότι είμαι εκτός θεματολογίας για φόρουμ αυτοκινήτων, αλλά πάνω από όλα είμαστε μια παρέα ατόμων και καθώς το βρήκα ενδιαφέρον, είπα να το μοιραστώ μαζί σας!
Kostas Passaris [Interview ALTER] Part1
option-D:
Αναγραφόμενη ώρα: 22.25
Φεύγοντας είδα οτι είχα παρκάρει σε περιοχή μόνο για κατοίκους με κάρτα..
Μόλις γύρισα κι απο το ΚΤΕΟ.. Έτοιμο το μωρό, με τα χαρτιά του και με τα όλα του!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version